Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hack Olayı Yardım

Ciguli

Öne çıkan mesajlar

Bugün bir abimizin acctını hack edip bütün charları silip şifresini değiştirmişler.Acctında Si ve Toa'da aktif acctla hiç bir şey yapamıyor bu acctın maili filan deiştirmişte olabilirler bu acctı nasıl geri alabiliriz ? Daha önce başına gelmiş veyatta bir fikri olan varmı ?[signature][hline]Ciguli Kibritci 50 Merchenary Guinevere
Xaline 31 Necromancer Guinevere
Sosyal ağlarda paylaş

Goa bi ara silinen charları geri vermisti ama ikna etmeniz lazım diye biliyorum ben yinede cok zor[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

abi accoutun mailii deiştirebilmeleri icin accountun normalde sahip oldugu mail adresine onay vermen gereken bi mail geliyo ..
o gelmemişse infoyu deiştiremezler ..

girin subs i deiştirin sonrada [email protected] a mail atın account bilgileriyle beraber[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
Sosyal ağlarda paylaş

lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame lame

insalrin emegine bile saygi yok ya adam hack lemis guzel soy gitsin siliyolar ya charlari inanamiyorum[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi acct bilgileri,oynanan kredi kartı,mail bilgileri var subsi nasıl değiş[email protected] mail atıcaz onlarmı değiştirecekler bilgileri ? Birde charları almamız zor çünkü ileri derece ingilizce yok :) Ayrıca gladricin dedigi gibi hiç insanların emegine saygı kalmamış :(

[Bu mesaj Ciguli tarafından 09 Temmuz 2004 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[email protected] a mail at subs un mail i hala sendeyse önce acc in mailini deiştir he yok maili adam hacklemiş şifresini deiştirmişse başka bi mailin i kullanip [email protected] a hack olayini anlaticaksin onlar senden bazi şeyler isticekler onlari yollucaksin[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimin accountu gladric'inmi hacklenmish? anlamadim abin kim

yani. Neyse gecmish olsun valla, ama euda karakteri silinip geri

alan cok oldu 0 itemla tabi ama alinabilio , arkadashinin acil

mail atmasi lazim.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi forget your passoword gibi bi sey var login kısmında web sayfasında oraya tıkla subs sifreni deiştirip sana yoluyolar[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
Sosyal ağlarda paylaş

Eger acct o haclenen abine aitse hic sorun etme ... ve GOA'ya soyle bir messaj at... ben internet cafeden oynıyan bir garabanım ve emailımı hacklediler... sonrasında acctumda bulunan karakterlerimi hackleyip sildiler subsı deistirip.. characterlerimi geri verir misiniz de... bu arada acctla ilgili ne kadar bilgin varsa...altına ekle.... 1 gun icerisinde sana cevap verirler 2-3 gun icerisinde karakterlerine sahip olursun...
Gecmis olsun....
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun Yardımlarınız İçin.Ben dediklerinizi aynen ileticem artık gerisi ona kalmış alır yada almaz sonucta accct bilgileri bende degil yapacak birşeyim yok benim Sağolun Var Olun.[signature][hline]Ciguli Kibritci 50 Merchenary Guinevere
Xaline 31 Necromancer Guinevere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...