Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba ol-ma-dım

Choericoe

Öne çıkan mesajlar

evklenmek en başta zaten bir tercihtir annemin iki tane dayısı vardı ikisi de evlenmedi çoluk çocuğa da karışmadılar am zaman zaman birlikte yaşadıkları kadınlar olmuş

yani normal bir şey bu

bir de bayanlardan örnek vereyim, sevdiceğimin halası alman, almanyada yaşyıor şu anda ve yaklaşık 15 yıldır evlilik bağı olmadan birisiyle yaşıyor yani seçtiği hayt arkadaşıyla evlenme akdi gerçekleştirmeden yaşıyor anladığım kadarıyla halinden de memnun (kendisi dönemin azılı feministlerinden)

edit: bayan tarafından da örnek koydum
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi de şöyle bi yalan var yanlız, o örnek için demiyorum ama 15 sene birlikte yaşıyo, evlenmiyo ama imza atılmış bi evlilikten daha can sıkıcı bi birliktelik var mesela ortada, farkında da değiller. böyle örnekler de var. imza değil yani olay. ha konuyu açan arkadaş bambaşka o ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

yoo gayet de mutluluardı.. iki kişi dünayyı gexiyorlr şu anda en son arjantinden kart attıalr :P

hem zaten ilişkinin tıkandığı yerde boşanmak yerine sen yoluna ben yoluma deme şansı oluyor insanın

e peki ne oalcak? "bu ilişkiden sıkıldık hadi evlenelim bari" mi diyecekler?

amaç zaten ilişki sıkıntıya girerse daha rahat kopmak
Sosyal ağlarda paylaş

evlenmiş olanlarda da var aynı durum?

atılan iki imzadan başka bir fark yok ha ama nedir atılan iki imza bir sıkıntı olduğunda medeni hukuğun devreye girmesine sebep oluyor

isnan ilişkileri binlerce yıldan beri süregelen bir sosyal oluşum, eş ilişkisi evililkten de önce var olan bir durum

zaten evlilikten önce ne gelir? eş olmak, insan eşini bulduktan sonra evlenip evlenmemek o iki kişiye bağlıdır kimse de kimseyle zorla evlenmemeli/evlendirilmememli
Sosyal ağlarda paylaş

Abi evlilik falan tartışılır da cinsel hayat konusunda ben sevgilimi gerçekten seviyorsam başka erkeğin elini tutmasını kaldıramam içim parçalanır, başkasıyla yatması ne demek. O yüzden cinsellikte sadakat şart diyorum yani. Empati kurmak lazım. Ha dersen ki ben ne kadar aşık da olsam sevgilimin başkasıyla yatmasına göz yumarım, sorun olmaz o zaman helal olsun derim rhatlığını alkışlarım yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...