Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Swinging Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 1- dünyada herkes evlenmiyor 2- dünyada herkes evleneek diye bir kural yok yani bu biraz da keyif işi o yüzden büyütülecek birt şey yok sen evlenmemeyi seçen insanlardansın ama tabii biz türkiyede yaopıyoruz türkiyede türk toplumunda nikahsız yaşaman yassagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 evklenmek en başta zaten bir tercihtir annemin iki tane dayısı vardı ikisi de evlenmedi çoluk çocuğa da karışmadılar am zaman zaman birlikte yaşadıkları kadınlar olmuş yani normal bir şey bu bir de bayanlardan örnek vereyim, sevdiceğimin halası alman, almanyada yaşyıor şu anda ve yaklaşık 15 yıldır evlilik bağı olmadan birisiyle yaşıyor yani seçtiği hayt arkadaşıyla evlenme akdi gerçekleştirmeden yaşıyor anladığım kadarıyla halinden de memnun (kendisi dönemin azılı feministlerinden) edit: bayan tarafından da örnek koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ha komik olan bir şey de şu; "kutsal evlilik bağı" karısını hergün döven admın evliliğinin neresi kutsal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Xaenin said: Başkalarıyla neden yatmayayım lafına girmiyorum bile yani. ben buna katılıyorum ama. bence de başkalarıyla yatabilmeliyiz evliyken. ben yatarım ama benim karım yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abi bi de şöyle bi yalan var yanlız, o örnek için demiyorum ama 15 sene birlikte yaşıyo, evlenmiyo ama imza atılmış bi evlilikten daha can sıkıcı bi birliktelik var mesela ortada, farkında da değiller. böyle örnekler de var. imza değil yani olay. ha konuyu açan arkadaş bambaşka o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yoo gayet de mutluluardı.. iki kişi dünayyı gexiyorlr şu anda en son arjantinden kart attıalr :P hem zaten ilişkinin tıkandığı yerde boşanmak yerine sen yoluna ben yoluma deme şansı oluyor insanın e peki ne oalcak? "bu ilişkiden sıkıldık hadi evlenelim bari" mi diyecekler? amaç zaten ilişki sıkıntıya girerse daha rahat kopmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abi işte o örnek için demiyorum ama öyle de var diyorum D: edit: sen haklısın diyorum ama bayık ilişkilerinden kağıt üzerinde olmasa bile kopamayan var diyorum. yengenin halası öyle demiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 evlenmiş olanlarda da var aynı durum? atılan iki imzadan başka bir fark yok ha ama nedir atılan iki imza bir sıkıntı olduğunda medeni hukuğun devreye girmesine sebep oluyor isnan ilişkileri binlerce yıldan beri süregelen bir sosyal oluşum, eş ilişkisi evililkten de önce var olan bir durum zaten evlilikten önce ne gelir? eş olmak, insan eşini bulduktan sonra evlenip evlenmemek o iki kişiye bağlıdır kimse de kimseyle zorla evlenmemeli/evlendirilmememli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Abi evlilik falan tartışılır da cinsel hayat konusunda ben sevgilimi gerçekten seviyorsam başka erkeğin elini tutmasını kaldıramam içim parçalanır, başkasıyla yatması ne demek. O yüzden cinsellikte sadakat şart diyorum yani. Empati kurmak lazım. Ha dersen ki ben ne kadar aşık da olsam sevgilimin başkasıyla yatmasına göz yumarım, sorun olmaz o zaman helal olsun derim rhatlığını alkışlarım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 lan bende de olmuştu öyle ütopik şeyler evlilik cinsel hayatı sınırlamasa diye... ama arkadaşların dediği gibi large adamım diye olaya girip kıskançlık patlaması yaşama ihtimali de var deneyip görmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dost hayati yasa. Ayni evde 1-2 sene kalinca bütün dertler sikintilar ortaya cikiyor zaten. Hani isine karismiyim ama bence o kadar da genis olma. kafayida yiyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar