Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chaos Legion PROBS!!


Sorj

Öne çıkan mesajlar

böle osuruktan bi oyun aldım almaz olaydım...

yükliyim dedim cd yi kabul etmedi yarıda kaldı kitlendi pc dedim herhalde cıkmadı fln girdim windows a yine 2 saniye sonra yine kitlendi dedim scandisk yapmadığım icindir

bu sefer scandisk yaptı oto kendisi windows öle giriyim dedim 7 8 saniye geçti aradan dondu pehh...

format atmak zorunda kaldım pc ye gitti mame deki 100 oyun :( ona yanarım :(

neyse oyunla ilgili bilgi verirseniz sevinirim oyun yüklenirmi ney yüklenmezmi? değermi? fln pls yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Devil May Cry diye bir oyun var playstationda. Ona benzer bir oyun. AMa kendine yardımcı ufak yaratıkalr falan çağırıyorsun. Oyun biraz atatri salonalrındaki -halk içinde ilerlemeli olarak tabir edilen- oyunlara benziyor. Tipik Capcom oyunlarından aslında. İlk başlarda baya eğlenirsin. Hatta silahşör ile oynadığın bölümde müthiş eğlenirsin. Ama sonra adama geri döndüğünde "Ehhhh. Ne yapacam ben senin gibi malı" deyip bırakma ihtimalin var. Ben yaptım orada biliyorum. Ama sana bir şey söyleyeyim. O kaybettiğin oyunlara değmez bu oyun. Eğlencelik sadece. PS2'de Devil May Cry oynamak daha zevkli.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayvani sistem isteiyor. Günün standartlarında bir sistem oynatır oyunu. Birşeye benzeme meselesi ise göreceli biraz. Ben Silahşöre kadar çok eğlendim. Silahşörden sonra kılıca geri dönünce baya soğudum oyundan. Ama denemek lazım yani fikir için :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben grafiklerine bayılmıştım oyunun ama baymıştı bir süre sonra. böyle uzaktan gelen düşmanlar önce bulanık sonra görünür falan oluyodu çok hoşuma gitmişti[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...