Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kucuk kardes interneti kullanmaya baslarsa

dory

Öne çıkan mesajlar

Efrasiyab said:

0ne said:

Her dediğimi yapıyolar abi. Su almaya bile birini gönderiyorum.

Makarna,tost,kek artık canım ne istiyosa.

Süper yahu:D
Senin ve onların yaşları kaç?
Benim 3 yaş küçük kızkardeşim var, 5 yıldır Özgürlükçü asi modlarında, bir istediğimi bile yaptıramıyorum:D

tekme at
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

0ne said:

Her dediğimi yapıyolar abi. Su almaya bile birini gönderiyorum.

Makarna,tost,kek artık canım ne istiyosa.

Süper yahu:D
Senin ve onların yaşları kaç?
Benim 3 yaş küçük kızkardeşim var, 5 yıldır Özgürlükçü asi modlarında, bir istediğimi bile yaptıramıyorum:D

Ben 23 ortanca 18 küçük 12
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
eski kız arkadaşım,tarama geçmişi sayesinde, 11 yaşındaki erkek kardeşinin çıtır hatun sitelerine takılmaya başladığını öğrendiği gün baya bi üzgündü.o daha çok küçük dese de herkes biz gibi vcd,dergi kovalamıcak tabiki. teknoloji ilerledi.bizim 13-14 yaşımızda yaptıklarımızı onlar 10 yaşında yapmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni de geçen annem aradı panikle, "odasını temizlerken garip bi cd kutusu kapağı buldum" falan diye, "anne" dedim, "herif 16 yaşına geldi, normal şeyler bunlar, üstüne varmayın, ben konuşurum"

aradım biladeri, "hacı" dedim, "madem yapıyon, ona bişe demiyom da, bari iyi sakla, embesil misin olm?"

"haklısın abi, pardon" dedi ergen sesiyle. en azından uzlaşmacı çocuk. "normalde internetten bakıyom da, onu bi arkadaş verdiydi" falan dedi, "tamam lan, ayrıntı verme, yavşama, döverim!" deyip kapattım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim bi abim var hemde yok..

yani soleki.. annemin onceki evliligindenmis o..
herif 67 dogumlu falan..

ben 79 luyum..

cocukkene bi iki yilda bir gordum onu, universitede sehir disindaydi hic gelmezdi yada yilda bir..
sonra hemen evlendi.. ondan sonra da bir kac yilda bir gordum..
hep uzakta bir yerlerde bir karakterdi benim icin yani..

tek cocuktum ben 1.5 sene oncesinde evlenene kadar abim var diyemezdim..
sonra gectigimiz sene biseyler oldu.. bi anda bole algiladim abimi :P

varligini, tanidim resmi olaraktan :D

simdi sorduklarinda yine tek cocugum diyorum ki oleyim gercekten de..

ama arada aradigim abim dedigim biri de var..

ha biraz benzeseydik belki karekter olarak.. hani sozunu ettiginiz deneyimleri vs kayda deger biseyler olsaydi ve bana faydasi dokunsaydi..
yada ne bilim biraz zevk sahibi olsaydi... bilemicem. belki farkli olurdu..
;)

ehe anlattiklarinizi okuyunca duygulandim sanirim.. valla benim babam bana abilik yapti.. (hala kendisine abi diye hitap ederim, :)) gercek anlamda.. bende kismetse cocuguma yaparim insallah :D

oyle yani, ne var ne yok.. ikisinin arasinda bicimsiz bi durum benimkisi.. interneti kullanan bir kucuk kardesimde olmadi haliyle ;) eheheh ama sanirim ben metin2 oynayan baba olacagim :D
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

valla benim bi abim var hemde yok..

yani soleki.. annemin onceki evliligindenmis o..
herif 67 dogumlu falan..
ben 79 luyum..
cocukkene bi iki yilda bir gordum onu, universitede sehir disindaydi hic gelmezdi yada yilda bir..
sonra hemen evlendi.. ondan sonra da bir kac yilda bir gordum..
hep uzakta bir yerlerde bir karakterdi benim icin yani..

tek cocuktum ben 1.5 sene oncesinde evlenene kadar abim var diyemezdim..
sonra gectigimiz sene biseyler oldu.. bi anda bole algiladim abimi :P

varligini, tanidim resmi olaraktan :D

simdi sorduklarinda yine tek cocugum diyorum ki oleyim gercekten de..

ama arada aradigim abim dedigim biri de var..

ha biraz benzeseydik belki karekter olarak.. hani sozunu ettiginiz deneyimleri vs kayda deger biseyler olsaydi ve bana faydasi dokunsaydi..
yada ne bilim biraz zevk sahibi olsaydi... bilemicem. belki farkli olurdu..
;)

oyle yani, ne var ne yok.. ikisinin arasinda bicimsiz bi durum benimkisi.. interneti kullanan bir kucuk kardesimde olmadi haliyle ;) eheheh ama sanirim ben metin2 oynayan baba olacagim :D

beni de duygulandırdın. ortak babamız olan benden 9 yaş küçük bi kardeşim var, babama zaten 2 ayda bir giderim tembellikten.

bi an senin çizdiğin şu hikayedeki abi tablosuna ben girdim ve kötü hissettim. keşke öz kardeş gibi olabilseydik ben de tek çocuğum derim çocukluğumda da tek olmaya alışmıştım. ama kardeş sıfatını taşıyan kişiyle muhabbetinin olmaması üzerine düşündüğün zaman üzüyo lan.
hatta pot kırıp aklıma bile gelmediğini söylemiş oldum
TRAGÖDIE
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

2 tane kızkardeşim var 2 side acayip seviyolar beni.
Çünkü hemen her türlü sorunlarını çözüyorum en çokta bilgisayarla sorunları oluyo.
Facebook şifrelerini söylemek zorundalar yoksa bilgisayar açılmıyor onlar için.
Şubat tan beri evde at koşturuyolar da gelince görecekler nasıl ızdırap oluyorum.

15 ayda kurulan otorite nasıl 1 haftada yıkılıyor görecekler...

*hırs hırs*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...