parvus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 günün önemine binaen bir arkadaşa sms yollanır: "gözlerim çakmak çakmak atatürk gibi. rıhtımdaki gemilere doğru bakıyorum. pardesüm rüzgarla birlikte dalganıyor. dudaklarımdan şu iki kelime süzülüyor: "geldikleri gibi giderler." on dakika sonra cevap gelir, mesaj aynen geri gelmiştir, durum anlaşılır ki, arkadaş atatürk'ün a'sını büyük yazıp göndermiştir. hemen yeni bir mesaj gönderilir: "hiç bir millet yoktur ki, dilbilgisi kurallarına riayet etmeksizin, yükselebilsin. siz orada sadece bir a'yı değiştirmediniz. aynı zamanda bu milletin makus talihini de değiştirdiniz." tekrar cevap gelmez.
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben 5 yıldır kamplarda hikaye anlatırım böyle rezalet görmedim ya. NE CANAVARI LAN? hadi bakiyim çadırlarınıza
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 parvus said: dudaklarımdan şu iki kelime süzülüyor: "geldikleri gibi giderler." asıl fail burda. üç kelime var orada.
parvus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 orijinalinde tek cümle süzülüyor yazmışım aslında
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 parvus said: "Hiç bir millet yoktur ki, dilbilgisi kurallarına riayet etmeksizin yükselebilsin. Siz orada sadece bir a'yı değiştirmediniz, aynı zamanda bu milletin makus talihini de değiştirdiniz."
Öne çıkan mesajlar