Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Merhabalar. M-audio oxygen 8 midi klavye aldim. Pc'ye usb yoluyla baglarken önce driverlari yukleyip daha sonra baglamayi unuttum, driverlari yuklemeden bagladim. Tabi windows taniyamadi aleti, bilinmeyen aygit olarak kaldi. Sonradan driver'lari yukledim tekrar denedim pc dogal olarak yine görmedi klavyeyi. Daha sonra tamamiyle driver'i kaldirip(registry'den falan tek tek arayip silerek) ve klavyeyi cikararak tekrar kurdum. Pc'yi tekrar bastan baslattim klavyeyi baglayarak. Fakat durum halen ayni. Usb kök hub'lara kadar kaldirip yukledim geri. Baska bi temizleme programiyla driverlari tamamen temizleyip silip tekrar duzgun yuklememe ragmen halen görmuyor klavyeyi. Windows xp sp3 kullaniyorum, en son driverlari denedim. Hani driver'lari tanirken bikere yanlis taniyince öyle kalir gibi biseymi oldu, yoksa driverlar aslinda yuklenirken tam yuklenmiyomu cozemedim. Laptop'ta denedim driverlari yukleyip baglayinca direk göruyo midi klavyeyi. Suanda tekrar klavyeyi bagladigimda bilinmeyen aygit olarak goruyo direk, hic "yeni donanim bulundu ben bunu arayimmi, bulalimmi nerede yukluymus?" diye sormuyo bile. Surucu guncellemeden falan m-audio klasörunu gostererek guncellemeye calisiyorum oradaki driverlarida tanimiyor.. Isin icinden cikamadim. Yaptiklarim ve aklima gelenler bunlar, tavsiyeleriniz varsa siddetle bekliyorum. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar