ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://th09.deviantart.net/fs27/300W/i/2008/076/4/2/Halibel_by_cmark0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 sartherien said: tabikide halibel'in ikizleri... (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Aklıma geldi de, asıl Neliel tu Oderschvank nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben bu ankette son espadaları kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 aykutdmn said: Tralus said: valla ulquirra'yı sevmemin sebebi şu sözüydü: -Göğsünü parçalasam ruhunu görebilir miyim?Beynini yok etsem ruhununu görebilir miyim? bu sözü söylediği gün favorim oldu :D:D:D DB'nin hatalı çevirisi ve onu çeviren arkadaşımızın Japonca bilmemesi sonucu çifte hata :) Aslında Ulqi orada ruhdan değil kalpden bahsetti, doğrusu ; -Göğsünü parçalasam kalbini görebilir miyim? Zaten daha önceki konuşmalarında da "Sizin kalp dediğiniz nedir" diyordu. Ben bilmiyodum ama bu söz daha güzelmiş :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 stark olabilir. çok sağlam karakter bekliyorum. ama grimmjow <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 grimcowcagaarcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Stark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar