BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 O da nesi? Başkanın kızı kaçırılmış ve bir rangerdan yardım isteniyor. henüz vizyona girmedi girere mi bilmiyorum ama güzel film en azından "generalin kızı" "basic" ve benzeri filmleri sevenler için tatminin nirvanasi olmasa bile onların ayarında "ohanness" diye izleyeceğiniz keyifli politik-macera-gerilim[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Hmsss. *Böle böle gocaman gocaman aça gözlerini fezaya bakar filmi bekler*[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss.
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yok be babacum izledim evde vcd de bi yere kadar dayandim sonra direk kapattım sıkılıp..[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 az önce izledim, yıllar önce dvd olarak çekmişim bir izliyim dedim bence gayet güzel. İlk başlarda konu biraz anlatılmadan olaylara giriyor gibi gelsede bence gayet güzel gerilim entrika dolu film. val kilmer başrol
Öne çıkan mesajlar