Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Evet başlıkta bahsettiğim gibi bi yaratık yada hayvan oğlu hayvan dün gece bizim arabaya girdi. Sabah kalktım indim otoparka arabama binip herzamanki gibi okuluma gidicem. Kapıları açtım araba bi garip öttü bende heralde gece kedi falan alarmı öttürdü sandım. Neyse kapıyı açmamla birlikte şok içinde kaldım. O hayvan oğlu hayvan arabanın "ön konsolunu" söküp televizyonu almış. Ulan hayvan sen o konsolu nasıl sökersin? Hani onu geçtim araba duvara dayalı biçimde park etmiştim. o hayvan duvar tarafındaki camı kırmış. Çıktım evden fotoraf makinasını falan aldım fotorafları çektim sabah. Şimdi emniyete yazı yazıcam ulan bu ne.. Otoparktaki, her tarafı dikenli tellerle çevrili otoparka nasıl girersin.. Hani gitti cana geliceğine mala gelsinde şimdi yok sigortaydı yok servisti yok emniyetti bi hafta uğraş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 İmzanla uyumlu bi durum demeden edemedim abi.. Geçmiş olsun ayrıca ama tabii ki cana geleceğine mala gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 tv derken bu yol bilgisayarı mı yoksa 37 ekran falan mı vardı geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 aga işte araç tipi televizyonlar varya hani navigasyon dvd cart curt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hepimiz aslında bir yaratık değil miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar