Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Girdim cikamdim... Ya nasıl Yaptılar bunu bölee İlk başlarda Fragman sandım :) Bakalım beğeneckmisiniz varsa sizn bildiğiniz güzel siteler sizde yazın şu aralar flash a taktımda ilham almam lazım yapabildiğim tek şey topları sektirmek :([signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) [Bu mesaj rexx tarafından 09 Temmuz 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sınuncusuna hayran kaldım :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Sonuncu siteyi yapanın aslen izmirli olduqnu duydum bende.. ne kadar doqru bılmıyrum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 derbauer.de yi dene hayran kalacaksın[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ozellikle work kısmından derbauer the port u dene harbiden korkutuyor.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Evt güzel site..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 3. sü güzelde internet bölümüne açsan daha güzel olcaktı :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ilk site sadece flash degil ki ve flash i biraz bilen,a ction script i, obje kullanimini, loader koymayi hede hodo (tutoriallarla bir gunde ogrenilebilen bir sey) gerekli stock lari buldugunda cok rahat yapar. Bunlar size flash ilhami vermez bunlarin asil ilhami ilk sitede 3 boyutlu olaya verir :) son seyin animasyonu gayet guzel, ama sahne sahne bakinca da sadeligi gozukuyo (kotu demiyorum hic bi yerde farkederseniz) ucuncunun sitesinin olaya girisinden ilham alabilirisn mesela guzel dizaynlar gene de :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar