SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 GittiGidiyor Linki:GittiGitiyor Arkadaşlar 2 sene kadar önce gitara başlarım hevesiyle aldığım amfimi satıyorum. Zaten aldıktan 2 hafta kadar sonra çalmayı bıraktım, o günden beri duruyor. Hiç bir problemi yoktur. Amfinin sıfırı şu anda 500 TL. Özellikler: # 2 kanal, clean & Overdrive # Kanallar arasında geçiş için, footswitch pedal girişi # Tek çıkışı Line Out ve Kulaklık çıkışı olarak kullanabilme özelliği # Her 2 kanal için birbirinden bağımsız Bass & Treble ayarı # CD input girişi sayesinde CD çalarınızı amfiye bağlayarak aynı anda müzik dinleyerek gitar çalabilirsiniz. # Dijital Efektler - Reverb, Chorus, Flanger ve Delay # 10 inc. özel hoparlör. 30 watt # FDD (Frequency Dependent Damping) Marshall' ın kendi amfileri için geliştirdiği bir teknoloji olup, lambalı amfi tonları yakalamanızı sağlar. # Boyutlar: Genişlik: 47,6 cm Yükseklik: 40,8 cm Derinlik: 24 cm Ağırlık: 9.6 kg Not: Amfiyi alana ömür boyu garantisi olan Planet Waves 6.35mm'ye 6.35mm jack kablosu hediyedir. Patiye özel 200TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hophop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dur hacı deli gibi anfiye ihtiyacım var benim :) parasal durumumu irdeleyip haber vercem sana yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kaçmaz valla. iyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 geçen sene 300 e satmıştım aynı amfiyi. ucuz fiyat valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Normalde 250 de patiye 200 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Satılmıştır teşekkürler. Senko kusura bakma abi senden önce biri pm atmıştı şimdide kesin alıyorum dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hangi terbiyesiz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ahhaah yok önemli değil :) hayırlı olsun alan kişiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tüh görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar