mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Xaenin said: Şu bünyem şu yaşına kadar Advil'in ateş düşürdüğünü görmedi. Minoset plus üstüne cataflamı bir basıyorsun, yerden 8cm yüksektesin direk ateşsiz. bence nilepten uzak dur seni takip ediyo bak 2 dk sonra cevap yazmis xD evet katiliyorum minosetten iyisi yoktur valla dusene kadar 30 dk da 1 dayiyosun miiisX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Nessarien said: ölme sakın tmm mı ? Bana diyosan olmem tamam ama baskasina dediysen benim topicimde oldugun icin bana da dedin sayilir ben anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kahyaaa beyliği getir, acı çekmesin daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 mulgear6 said: Nessarien said: ölme sakın tmm mı ? Bana diyosan olmem tamam ama baskasina dediysen benim topicimde oldugun icin bana da dedin sayilir ben anlamam sana dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Saol o zaman nessa xD ceko sana da saol deadskincim yok gecti gibi olmeye gerek yok bu saatten sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 o forum için diyordu.. forum daha fazla acı çekmesin diye seni vuracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bence ölebilir :P Berk o diil de iyileşince ara beni direk, 9 gün tatilim bi görüşelim babe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ariyorum ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Aski memnu seyrediyodum bilgisayarsizliktan da adiyi aradim adam telefon degistirmid resmen blof yapmis aramam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar