giroflée Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 eğitici toplumsal sorumluluk içindeki türk medyası haberi. habervitrini said: Sızdıktan sonra arkadaşları tarafından tuvalet ve parklar gibi el olmadık yerlerde görüntüleri çekilen kızların fotoğrafları paylaşım sitelerine yollandı. Görenleri şaşkına çeviren sarhoş kızlar rezaletinde ne ararsanız bulunuyor. Tuvaletini yola yapan sarhoşlardan, kafası klozetin içinde sızanlara kadan birbirinden kötü görüntüler alkolün insanı ne durumlara düşürdüğünü anlatmak açısından birer ibret vesikası gibi. Zaten paylaşım sitelerinde bu haberin altına yapılan yorumlarda da alkolün ne denli zararlı olduğu anlatıldı.HABERVİTRİNİ/ÖZEL İŞTE O REZİLLER http://www.habervitrini.com/fotogaleri.asp?hfoto=430259&gfoto=&pn=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konu disi bugun bir harika! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 buna benzer bi haberi mynet dün mü ney "uyuyan güzeller" diye verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 konu dışının yeni hali resmen ömrümü uzattı arkadaş.ülser olmuştum iyileştim.çevremdeki insanlarla kavga etmeyi bıraktım.küfürü kestim,namaza başladım öss yi kazandım lotoyu tutturdum ....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar