Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

site gelene kadar n00ba yardım :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
swg i yüklemeye başladım activation code aldım oyun hakkında hiç bir bilgim yok ama şöle tabanca tüfgek varsa kullanmak istiyorum hehe beyenirsem kendisini alcam oyunun ne tavsiye edersiniz ?[signature][hline].
Mesaj tarihi:
yok almicam zate şimdilik sadece trial yukluyorum :) ama nedense kılıç kalkan pa olayı baydı beni tekme tüfek dalmak istiyorum :)[signature][hline].
Mesaj tarihi:
bu mesajlarda acayip. adam swg almış/trial yüklüyo demek oyunu bi şekilde sevmiş. sen geliyosun daoc oyna diyosun :) bırak adam kendi karar versin swg iyimi kötümü :)[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Mesaj tarihi:
heyd iki oyunuda denedim,swgyi ozellikle aylarca oynadim baydim
ikincisi proxaya daoca basla demiyorum zaten proxada uzun suredir daoc oynayan birisi ben daoc oyna diyorum sadece...
Ayrica kendi fikrimi belirtmek ne zamandan beri acaip oldu bu forumlarda?[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union

Degoe Duststrider
Mesaj tarihi:
fikir belirtmek ayrı şey senin yaptığın şey ayrı şey be degoe :)
adam swg ye başlıyorum uardım edin diyo sen swg oynama daoc oynamaya dewam et diyosun. bu fikir değilki.[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Mesaj tarihi:
ay tamam paylaşamadılar beni :) swg ye felan başlamicam merak ettim sadece zaten bu sene öss var beyenirsem seneye alırım :)[signature][hline].
  • Yeni Oluştur...