Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Madem Frde oynuyosun cok guzel combolar bulabilirsin.Ben sana en cok begendiğim wizardimi yazayim bi bak.Sun elf ya da human mi diye düşündüm başta ama sonra human olmaya karar verdim.İmproved İnitiative,İmproved Cuonterspell,Reactive Counterspell.Bunlari alinca spellcrafti de tutturursan spellcasterlari bayağı bi durdurursun.Gerisini de grubun halleder.5lvlda Silent Spell aldım.Çok işe yarar bi feat.Daha sonra Spell Mastery ve Signature Spell almıştım ama bunları alana kadar bayagı bi zorlancaksin.Çünkü ELFSİN:) Yani insandan gelen feat bonusun yok o açıdan.(Elf severler kızmayin:P) Mind Over Body'i de salla bence bi işe yaramaz.İlk okuyunca ben de iyi demistim ama her metamagic feat'te gelen 1HP bi işe yaramaz.Karakterini uzun vadeli bir yap sonra bak kaç tane metamagic feat almışsın.1 bilemedin 2.Spellcasting Prodigy alabilirsin onun yerine.Sen en iyisi gel human ol ne yapcan burnu kalkık bizden çok az bulunur diyen SUN elfi;)
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ben netten Players guide to Faerun cekmenizi oneririm birçok bozuk ve abartı güçlü şey patchlendi. 3.5 oynarsaniz daha dengeli gecer oyununuz benden tavsiye. Mesela: * 3.5 editionda Mind over body'e +1 ac eklendi. (guzellesti. Dodge aldiniz sayin yaninda hpleri de cabasi) * 3.5 editionda Spellcasting prodigy artik DC yerine sadece Bonus spells hesabinda +2 stat varmis gibi sayiliyo. (boktanlastırıldı.) *3. editionin en guclu metamagic feat. olan Persistent spell (herhangi bir spellin durationini 24 saat yapar) 4 level higher iken artik 3.5 edition da 6 level higherdan yiyio. Artik invisibility atip rest yapamiyoruz :((( Ayrıca Odrinin söylediği counter spell combosu gerçekten çok leziz. Diyelim karşınızda güçlü bir mage var, siz sürekli counter atın, yanınızdan bir fighter veya okçu gitsin halletsin. Elf oynamaya gelince en onemli olayi 60 feet gecegorusu, ama onunda humanlar icin artifacti var, yada permanency buyusu ile atabilirsiniz uzerinize. Ben genelde Fighter1/thief2/wizard17 olacakmis gibi yaptigim icin karakterleri multiclass penalty yemeyim diye elf secmiyorum.
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 aha bi de size tip. "Still spell" alirsaniz eger hold, stun, paralyze gibi seyler yesenizde buyu atabilirsiniz, ayni sekilde Full Plate giymis bir wizard "still spell" kullanarak arcane failure yapmadan butun buyulerini yapabilir, üstelik sadece +1 level fazla yiyor koymaz çok.
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Selam, Tüm fearun'u kurtaracak bir karakter yada hearo yada demi-god yaratmıyorum ki, Normal yaşayan bir vantandaş yaratıyorum, zaafları olan, zeki ama ciddi olarak bedensel güçsüz. Amacım sadece babamım izin den giderek, büyü konusunda ustalaşmak. Siz insanların bu kadar hırslı ve beklentili olması çok normal şu kısacak yaşamınız da diye düşünüyorum. İyi ki evermeet'e sizin gibileri almıyoruz.[signature][hline]Kumadam of Moonglow/Atlantic - OSI Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild -------------------------------- Goktug Tetik - Star Wars Galaxies Eclipse - Combat Medic/Carbineer Kettermoor - Doctor/Pistooler - DARK
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Öyle demeyiniz efem, faerun'un her zaman herolara ihtiyaci var. Bu entrika ve gaspetlik içinden bir tek siz kurtarabilirsiniz bizi. Size yol göstermeye çalışıyoruz, eğitiminizi nasıl yapmanız gerektiği konusunda.
Öne çıkan mesajlar