elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Benden beklenilecek bir topic daha.. "Geçenlerde medyaya yansıyan bir gelişme; "Türkiye'nin en önemli ihraç malı ordusudur" sözüne tepki vermeyen kurumların geldiği nokta açısından hiç de şaşırtıcı değildi. ABD Büyükelçiliği; "çok gizli" bilgi olması gereken, özel eğitimli askerler listesini ele geçirdiği gibi, aynı zamanda bu listedeki isimlere, "gelin bizim için Irak'ta savaşın, parasını verelim" teklifini götürecek kadar cüretkar bir tavır içine girmişti. ABD Büyükelçiliği'nin devlet içinde bir devlet haline dönüştüğünü bildiğimizden; bu tür bir listenin ellerinde olmasına şaşırmamız beklenemezdi. Hele hele ülkede aktif olarak etnik grup örgütlenmesine girişen Edelman gibi bir ismin; tutup bu isimlere ahlaksız teklif yapmasına da şaşırmadık. Başına çuval geçirildiği günün ertesinde ABD büyükelçisi ile randevusunu bile iptal etmeyen kadroların bu olaya tepki vermesini ise hiç beklemedik. Bizim şaşırdığımız bir başka olaydı. Medyaya yansıyan bu gelişme; medyaya yansımayan bir başka gelişmenin hemen ertesinde gerçekleşti. Bir grup komanda asteğmeni temsil eden bir grup geçtiğimiz aylar içinde üst düzey bir güvenlik kurumu ile bir görüşme yaptı ve bu görüşmede komutanlarına Irak'ta verecekleri her türlü emre hazır olduklarını bildirdiler. Sözkonusu kurumun sekreterliğinde ilgili komutanlarından aldıkları cevap ise şaşırtıcıydı : "Çocuklar siz terörist misiniz? Biz bu kurumu Sayın Başbakanımızın saygın bir kurumu haline getirmeye çalışıyoruz" Bu cevap üzerine ne olduğunu şaşıran grup; kimliklerini masada bırakarak görüşmeden ayrıldı. Ve Türkiye'nin özel askerlerinin listesinin ABD Büyükelçiliği tarafından sermaye yapılması haberi bu gelişmenin hemen ertesinde patladı." bir web-sitesinde okudum. isteyenlere öms'den yollarım siteyi. fakat edelman edelman dedim endişeleniyorum dedim herkes dedi ki MİT var O var bu var hiçbişey yapamaz dedi.. Amerika bize ne karışması dendi.. işte bir kanıtı.. üzülerek ve tekrar endişelerimi katlayarak okudum.. bu kadar büyük bi yüzsüzlüğü yapmaları için bir cüret gerekir bu cüreti kendilerinde bulmaları içinse bizden geçmişte bişeyler görmeleri gerekir..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 molly snn .. ahaha hatırlar gibi oldum şincik konuyla alakası yok ama kusura bakma:)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar