wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Valla şöyle söyliyim, dün gece oturup qbasic falan ööğrenmeye çalıştım sabaha kadar.. programlamayla ilgili bir bilgim yoktu. qbasic i buldum ve ordaki basit şekilde bişeyler öğrendim. peki benim bunu geliştirip, birşeyylr ortaya çıkarmam iin hangi programı tavsiye edersiniz? ( bilgim çok az en basitinden program lasım)[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yokmudur abi bi program söyleyebilcek?[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abi sen bastan visual basic kullansana..derleyiciside icinde zaten onun..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 vbasic çekeyim o zaman.. yani ne bileyim bilgim olmadığı için basit bi program varmi diye sormuştum ama onu ekcez o zaman. saol[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Qbasic'le başlamak da mantıklıdır, mat-bilg bölümünde onunla başlıyor programlamaya. temel ifadeleri ve mantığı kaptıktan sonra visual basic e geçsen çok daha ii olur. ki hatta qbasic de algoritma olayını çözersen C ye geçmen hiç zor olmaz. bir de visual lafı o kadar önemli değil. bence acele bir iş çıkartman gerekmiyorsa qbasicde devam et, hatta bir de tutorial takip et.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 evet bi türkçe tutorial buldum ondna yaptım zaten bi 2 sayfalık bişeyi kaldı ... sanırım bi sure bununla devam edicem c istiyorum ben zaten[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 tutorialı bitirdikten sonra da algoritma uygulama ve kendi algoritmanı yapma gibin şeylerle de uğraş, çünkü o zaman C nin avantajlarını daha rahat görebilirsin. zaten geçince görürsün çoook da zor bişi değil C. algoritma dediğim de misal; dizideki elemanları büyükten küçüğe sıralama, dizide aranılan eleman var mı bulma, yada belki ekrana bişiler (elips,daire) çizdirme, belki çok basit bir uzay efekti (Plot diye bi komut vardı galba basicde nokta koymak için), asal sayı bulma gibin[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar