Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Böyle birşey oldu. Yorum benzeri şeylere açıktır. Yazılar olmalıydı olmazsa olmazdı o açıdan oradalar. Yazılar olmasa tarzı eleştirileri kabul etmiyorum ehe =). Onun dışına yoruma açık yani hehe.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Kimse birşey yazmıyor mu? Kalbim kırılır ama.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Yazmayın siz yazmayın! *!ühühühühühü*[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yazılar zaten okunmuyor?onu gec ben zaten neyi nasıl yaptıgını anlamadım?ama kotu durmuyor:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Neyi nasıl yaptım?[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Evil Alexy olmuş.. Fantastik siyah.. heh. Alexy senin makine 2 renge sahip? siyah ve beyaz :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Yazılar olmasın falan demicem,ama o yazıların bir kısmı kafanın üzerinde ne arıyor? :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Kafama çıkmadan sığmıyordu. O yüzden. Siyah beyaz değil resim. Göze dikkatli bakınız =).[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Güzel ama resmi bozan tek şey senin fotoğrafındaki ışık açısı[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Biraz daha büyük koysan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: StRencher, 09 Temmuz 2004 16:04 tarihinde demiş ki: Güzel ama resmi bozan tek şey senin fotoğrafındaki ışık açısı Monitor'un ışığı...[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Alexy tek kelime soolicem yeter siyril su calisma seklinden baska bi resim ya da poz ustunde calis baska bi obje ustunde oyna hepsi ayni oluyo artik :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Abi gelin sizi çekeyim. Olmuyor böyle hakkaten.[signature][hline]- Canım, sana fal bakayim mi? - Geçen sefer ki gibi Kylie Minogue çıkacaksa bak valla. - Şimdi bu kartları senin gtüne mi sokmam lazım, bunu mu istiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çok kötü olmuş eleştiri sayılır mı? yapabiliyo muyuz öyle?[signature][hline]Hastasıyım müziğin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 alexi sana bu işleri bırak demiş miydim?[şaka da yazılar çok mooth ön planda olmuş onları da deforme et][signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Evet yapabiliyorsun. Yaptın da hehe.[signature][hline]- Canım, sana fal bakayim mi? - Geçen sefer ki gibi Kylie Minogue çıkacaksa bak valla. - Şimdi bu kartları senin gtüne mi sokmam lazım, bunu mu istiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Yazılar önemli. Yani göze batması lazım. Fotoyu ön planda bırakmam gerekseydi öyle yapardım. Ki yapabilirimde, iki ayrı versyonu olmuş olur. Güzel olur.[signature][hline]- Canım, sana fal bakayim mi? - Geçen sefer ki gibi Kylie Minogue çıkacaksa bak valla. - Şimdi bu kartları senin gtüne mi sokmam lazım, bunu mu istiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar