Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 dün girdim k*****h diye topik açtım. meer yasak varmış. haberim yok. millet diyo yasah. ben diyom ne yasağı yasak yok. asdas bu gün baktım kurallara ahah kafadan t**k k**t konuları yasaktır yaptırım yersiniz demişler. allahtan yaptırım yemedim. haberim yoktu valla :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 4 harfli diyeceksin, k**t degil. cok da soyleme gece gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yaptırım mı dedin? yasak konusunu düzgünce okur musun banlı oldugun süre zarfında. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar