ggterran Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 boxer ölene kadar oynar gene favori o dur. yenileceği maçta bile favoridir. zıçmaz boxer. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 adamın mikrosu yeter, kaybettiği maç da bile 2 hareket çekiyor izlemeye değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 outube'da bulamadım maçları, tl'de stream kanallarından birisinde izledim finali. jaedong 2 - stork 1 özellikle 2. maçı izleyin. finale yakışır oynadı ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 güzel oyunlar olmuş. jae gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitewolf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Jaegong bisuyu 2-1 aldı wcg yi kazandı http://www.gosugamers.net/starcraft/news/10853-wcg09-jaedong-the-new-champion vodlar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 acayip sc oynayasım geldi vodlari izleyince hey gidi günler hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 stork'un almasını istiyodum ben... 2. macta döktürdü resmen stork. 3. macta nerdeyse kırıcatı jaegong'u ama olmadı... bisu'nun hata yapması ok normal herkez yapar ama, sonra panikleyip eline yüzüne bulaştırmasını cok garipsedim acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 lol wc de hala grubby duruyor haha kac yasına geldi bu bebe 23 yasına filan gelmiştir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar