Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WCG 2009

huun

Öne çıkan mesajlar

Hem zaman çizelgesine hem de stream sayfasına aynı linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.wcg.com/6th/tv/live_streaming_WCG2009.asp

Saatler CST olarak verilmiş, yani orda belirtilenlerin üstüne 8 ekleyerek bizim saatimizle kaçta olduğunu görebilirsiniz.

SC dünyasına iyi oyuncular hediye etmiş pek çok Avrupa ülkesinden oyuncular yok bu sene; sponsor anlaşmazlıkları, parasızlık vs sebeplerle. Afrika ve Asya'nın ufak tefek ülkelerinden gelen oyuncular ağırlıkta. Çok kaliteli bir SC turnuvası olmayacak tahminen.

Hayırlı, uğurlu olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

pj yazık etmiş gerçekten. kore'linin adı var işte, hangisiydi hatırlayamadım wcg bilmem kaçta peru'lu bir çocukla boxer arasında da böyle bir maç geçmişti. dark'tan önce ya da dark geldiğinde dalması lazımdı pj'in. gitti kapandı içeri, psikolojik üstünlük var adamlarda en başta.
Sosyal ağlarda paylaş

parasını verip gitmiş adam. bu sene bir çok oyuncu yaptı bunu. kriz yüzünden fransa, isveç, hollanda vs zengin ülkeden kimse gidemedi sponsorlar masrafları karşılamadığı için.

adam uçak bileti karşılığı mis gibi tatilini yapmış yani. dalga geçiyor birçok kişi ama anlamadım neden.
Sosyal ağlarda paylaş

detaylara girmeye gerek yok. wcg'nin izlediği politikalardaki yanlışlıklar takip edenler için çok bariz ortada. sponsor firmaların lokal yönetimlerine bırakıyorlar ayrılacak bütçeleri. türkiye için konuşacak olursak:

öncelikle en büyük yanlış bizim oyuncu kitlemizde. siberlig'ten çok önce toplam para ödülü xyüz dolar olan bir sc turnuvası düzenlemiştim. para hazırdı herşey hazırdı. günde bilmem kaç yüz tekil hit alan medic'te açtığım başlığa istediğim formatta mesaj atan 3 kişiyi görünce ben zaten daha hiç uğraşmadım.

bu işlere el atacağım günler gene yakın, bekliyorum, izliyorum.

bu işlerin nasıl olması gerektiğini dünya'ya da öğreteceğim netekim :P

nihayetinde kimseye kızmak ya da gücenmek gibi bir durum olmamalı. bu işi bugüne kadar bir tek kore başardı. oyuncusuyla, organizatörüyle, sponsoruyla bu tip işlerin altında hala bir tek kore kalkabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kolll, 14 yaşındaki alman zerg oyuncusu idra'yı tokatladı çeyrek finalde, en büyük süpriz bu oldu.. a2 vs pj nin çeyrek final maçları çok kaliteliymiş, nerdeyse alıyolarmış ama korean farkı işte, çevirmişler oyunu.
Çeyrek final
jae> a2 2-1
bisu> sen 2-0
stork> pj 2-1
koll > idra 2-0

yarı final
Jae>bisu 2-0
stork> koll 2-0

FINAL:

stork vs jaedong 15.11.2009
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...