huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hem zaman çizelgesine hem de stream sayfasına aynı linkten ulaşabilirsiniz. http://www.wcg.com/6th/tv/live_streaming_WCG2009.asp Saatler CST olarak verilmiş, yani orda belirtilenlerin üstüne 8 ekleyerek bizim saatimizle kaçta olduğunu görebilirsiniz. SC dünyasına iyi oyuncular hediye etmiş pek çok Avrupa ülkesinden oyuncular yok bu sene; sponsor anlaşmazlıkları, parasızlık vs sebeplerle. Afrika ve Asya'nın ufak tefek ülkelerinden gelen oyuncular ağırlıkta. Çok kaliteli bir SC turnuvası olmayacak tahminen. Hayırlı, uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 saatler kaldı. herkes stork'u favori gösteriyor. bisu vs stork finali olabilir. bisu çakar gibi geliyor bana tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Draco dokat manyağı olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sc ve wc replayleri ne zaman cıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 http://www.youtube.com/user/WorldCyberGames replaylar burda draco da öyle böyle tokat yemiyo yani jaedong farkı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bunlar VOD amele adam. repler geç çıkar, WCG bittikten 1 ay sonra ancak. belki erken çıkar bu sene, onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 evet rep vermezler.. vod bunlar.. jaedong hayvan, insan değil.. azari eleman "zim"e karşı oynadıktan sonraki yorumu. hehe said: I thought I was playing against the computer AI, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 gosugamers.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 azeriyle dalga geçmiş maçı yorumlayan denyolar. adam çok kötüydü gerçekten ama ayıp denen bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Cidden bilgisayar gibi oynamış açılış falan.. o değilde bisu vs pj çok deli maç. pj aldığı maçı vermiş. bisu çok kalite micro yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 pj yazık etmiş gerçekten. kore'linin adı var işte, hangisiydi hatırlayamadım wcg bilmem kaçta peru'lu bir çocukla boxer arasında da böyle bir maç geçmişti. dark'tan önce ya da dark geldiğinde dalması lazımdı pj'in. gitti kapandı içeri, psikolojik üstünlük var adamlarda en başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yok repler cıkarkesinde, wcg'nın huyudur rep vermek. ne zaman cıkar merak ettim. bazen öle repler cıkıyoki wcg'den ussain bolt2un 100metre koşusu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 azeri gardaşımız vs jaedong adfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 nasıl bişey bu yahu, adamı sırf kontejandan biri gitsin diye göndermişler. türkiye'ye bak bide. o değilde koreli anlatıcılar koptu. komik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 parasını verip gitmiş adam. bu sene bir çok oyuncu yaptı bunu. kriz yüzünden fransa, isveç, hollanda vs zengin ülkeden kimse gidemedi sponsorlar masrafları karşılamadığı için. adam uçak bileti karşılığı mis gibi tatilini yapmış yani. dalga geçiyor birçok kişi ama anlamadım neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tr'de slot verseler giderdik biz de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 samsung türkiyede wcg desteği vermezken azerbaycanda nasıl veriyor onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 destek yok ya, açık kontejan var, adam gönderirseniz gelsin diyolar. adamda kendi parasıyla gidiyor. türkiye'ye niye vermiyolar onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 o slot verme olayını da samsung yapıyor işte (ana sponsor o ayarlıyodur herhalde?), bi vukuat oldu ki slot bile vermiyorlar demek ki siberlig'in patlayışından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 siberlig kendide de patladı, sc'yide patlattı. huun daha iyi bilir. onun fikirlerini de almak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 detaylara girmeye gerek yok. wcg'nin izlediği politikalardaki yanlışlıklar takip edenler için çok bariz ortada. sponsor firmaların lokal yönetimlerine bırakıyorlar ayrılacak bütçeleri. türkiye için konuşacak olursak: öncelikle en büyük yanlış bizim oyuncu kitlemizde. siberlig'ten çok önce toplam para ödülü xyüz dolar olan bir sc turnuvası düzenlemiştim. para hazırdı herşey hazırdı. günde bilmem kaç yüz tekil hit alan medic'te açtığım başlığa istediğim formatta mesaj atan 3 kişiyi görünce ben zaten daha hiç uğraşmadım. bu işlere el atacağım günler gene yakın, bekliyorum, izliyorum. bu işlerin nasıl olması gerektiğini dünya'ya da öğreteceğim netekim :P nihayetinde kimseye kızmak ya da gücenmek gibi bir durum olmamalı. bu işi bugüne kadar bir tek kore başardı. oyuncusuyla, organizatörüyle, sponsoruyla bu tip işlerin altında hala bir tek kore kalkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kolll, 14 yaşındaki alman zerg oyuncusu idra'yı tokatladı çeyrek finalde, en büyük süpriz bu oldu.. a2 vs pj nin çeyrek final maçları çok kaliteliymiş, nerdeyse alıyolarmış ama korean farkı işte, çevirmişler oyunu. Çeyrek final jae> a2 2-1 bisu> sen 2-0 stork> pj 2-1 koll > idra 2-0 yarı final Jae>bisu 2-0 stork> koll 2-0 FINAL: stork vs jaedong 15.11.2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hasittirsin idra, iyi olmuş badmannercı ite. bu arada 15 pati puanına iddiaya giriyorum ki stork alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 stork alır gibime geliyor ama almasın o ya, 2. wcg zaferi olacak. boxer'ı geçmesin kimse jaedong alsın.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 haddini bilmedi boxer, jordan gibi, alakasız geri dönüşler çok riskli. baktı zçıyolar azına antrenör, yorumcu bilmemne olsaydı daha fazla batmadan çok daha güzel olurdu. ha ama efsane mi efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar