Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 lotronun kendi sitesinden nedense alamadım bi türlü başka siteden deneyecem güvenilir neresi var digital downloadla oyun satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 bu siteleri tavsiye etmiyorum, hem kutu içeriğinden yoksun kalıyorsun, hem de kimi zaman kutudan bile pahalı alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 http://www.g2play.net/store/Lord-of-The-Rings-Online/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kutu içeriğinden yoksun kalıcağın gerçek ama kutudan çok daha ucuza alıyosun g2play'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 sonra o keyler kullanılmış çıkıyor bi ton uğraşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kullanılmış key sorunu yeni oyunlardan çok eskilerde çıkıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 senko said: sonra o keyler kullanılmış çıkıyor bi ton uğraşıyorsun. g2playden 5,6 key aldım şu ana kadar, hepsinde de alışverişi onayladıgım anda key geldi edit: ve dediğin sorunla hiç karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 karsılasan var ama. gerci durumu bildirip yeni key alanlar da var, ama alamayanlar da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar