Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Arkadaşlar popomundo'nun scriptini arıyorum, aynı web sitesi üzerinde çalışıp geliştirmek ve bir nevi birazda kendi projemizi çıkarmak istiyoruz,evet zor bir iş farkındayım. Ki popomundo özel bir script biliyorum ama dediğim gibi değiştiricez biraz kolaya kaçıp 0dan başlamak yerine hazır üzerine oynamalar yapmak istiyoruz durumu var :) Bulması biraz zor scripti ama clone olarak %90 benzeri şekillerde var bi ara bulmuştum PCimde vardı ancak formatta kaybettim şimdide bulmakta zorlanıyorum burdan bir yardım eli uzanır belki dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 evet kimseden ses çıkmıyor ^^ ruax scriptide olurdu be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Türk toplumu olarak İnternet üzerindeki bütün web sitelerinin hazır "script" karşılığı olabileğini düşünenler arasından çıkmalıyız artık. "Hmmmm.. bu web sitesi güzelmiş. acaba hangi script'i kullanmışlar. Ben de bulayım indireyim belki lazım olur." Ayrıca "web template" olayı için bu "script" kelimesini sadece biz kullanıyoruz dünyada diye tahmin ediyorum. Popmundo gayet kendine has bir web based oyun sistemi. Onun gibi bir script bulmak istiyorsan, kendin programlamalısın herşeyi. -ki web olan kısmı olayın sadece oyuncu arayüzü. Emin ol ki arka tarafta çalışan kaç yüz çeşit bağımsız veritabanı işleçleri vardır allah bilir. Kendin de yetmez yani bi 8-10 kişi programlamanız lazım. Popmundo gibi olmayan herhangi bir web based oyun script'i istersen, google amca ile işin senin. Onunla da bulabileceklerin tatmin edici olmayacaktır, eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 http://forum.ultimatr.com/bronx-ocak-popomundo-885998.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 http://scriptmafia.org/ istesen yaparlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar