Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dargath UO

Killer

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

benim chiv kasmak için halen feluccia yada bucs a gitcek olmami aklim almiyor ya bende bir terslik var yada başka bir yerde

O zaman sana şöyle bir açıklama yapayım, işin role playine gidecek olursak. Dupre bir Paladindir. Dupre bir erdem koruyucusudur. Erdem koruyucularından Paladinler güçlerini tapınaklardan alırlar, bu tapınaklar da felucca ve Ilshenar çevresinde dağılmıştır. Sana en yakın Britainde Compassion olacaktır, cove ve britain arasında kalan çölde. hatta covedan da gidebilirsin. Ama en temizi bucsdaki healer içindeki ankh.
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar arkadaslar,

6 yılı gecen sure boyunca www.mix.gen.tr ve devamında da yeni olusumumuz olan www.oyuncuyuz.com bunyesınde altyapı sorumlusuyum.

tum hızmetlerımıze dair sunucuların ve sıstemlerın teknık yonetımı, guncellenmesı yanında odullu lan turnuvalarının da organızasyonunda benzer gorevlere sahıbım.

1997 yılından berı SEPHIROTH oyuncu nıckımı dahıl oldugum team fortress klanı olan MAXIMUM klanının tagıyla bırlestırıp

maxSEPHIROTH seklınde kullanmaktayım.

baska sanal topluluklarda ısımlerının ıcınde sephıroth kelımesı gecen baska ınsanlarla karıstırılmamam adına bu mesajı yazıyorum.

Resmı gayrıresmı yukarıda acıkladıgım ıkı organızasyon dısında herhangı bır toplulukla bagım yoktur.

Patıcık gorevlılerınden Silphatos acıklamlarımı teyıt edebılecek sevıyede benı tanıyan bır arkadastır.

Iyı oyunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam boş verin tartışmayı, kırmayın birbirinizi. RRa page attığına asla pişman olma, biz zaten oyun içinde bir sorun olduğunda yardım etmek için varız. Ama olan şeyleri de size söylüyoruz. En yakın Shrine Compassion olacaktır ama eğer orası uzak gidemem derseniz Bucs daki ankhı kullanmanız gerekecek. ya da belki Compassion'un olduğu yeri marklayan bir büyücü de size yardımcı olabilir çünkü orda taming kasanlar vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

sinirimi bozanlari hiç sevmem ama benim yüzümden kavga eden 2 adamı görmeyi hiç sevmem görürsem ikisinede dalarım :)

bi char yapamadim tam karar verdim skilli kasamadim ona sinirim bozuldu benim abuk subuk sorularım ki çoğu soru değildir dert yanmam ondandır.

gerilmeyin sakın ben yatıyorum iyi geceler
Sosyal ağlarda paylaş

necmi said:

aquila said:

necmi said:

RRA kızma arasıra boyle matrak geçiyoz birbirimizle
aquila iyi adamdır çirkeftir biraz ama iyi adamdır

sen kimsin arkadasim? kime cirkef diyosun? agzini topla.

*ehem klavye kavgası başlar*

tanistigmizi zannetmiyorum, cirkef gibi cirkin bi laf ediyosun, sonra boyle salak bisey yaziyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...