RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 benim chiv kasmak için halen feluccia yada bucs a gitcek olmami aklim almiyor ya bende bir terslik var yada başka bir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ip si nedir bu serverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRa said: benim chiv kasmak için halen feluccia yada bucs a gitcek olmami aklim almiyor ya bende bir terslik var yada başka bir yerde yaa hic mi uo oynamadim birader, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 uo dan kastın runuo ise evet ilk kez oynuyorum ama 1 skill kasmak için istenen puanı alması için playeri anasinin nikahina ve özelliklede pk mekanına göndermeyi aklim almiyor ayrica paladinin bireyin o puanlar için oralara gitmesi rp yede uymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRa said: benim chiv kasmak için halen feluccia yada bucs a gitcek olmami aklim almiyor ya bende bir terslik var yada başka bir yerde O zaman sana şöyle bir açıklama yapayım, işin role playine gidecek olursak. Dupre bir Paladindir. Dupre bir erdem koruyucusudur. Erdem koruyucularından Paladinler güçlerini tapınaklardan alırlar, bu tapınaklar da felucca ve Ilshenar çevresinde dağılmıştır. Sana en yakın Britainde Compassion olacaktır, cove ve britain arasında kalan çölde. hatta covedan da gidebilirsin. Ama en temizi bucsdaki healer içindeki ankh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bucs korsan adası değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 uonun ilk gununden beri belli yerlerde shrinelar var, chaos olsun compassion olsun, git birine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Miraul said: ip si nedir bu serverin http://www.oyuncuyuz.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16029 Kayıt olmayı düşünüyorsanız forumdaki aktivasyondna sonra profilimden, sunucu ayarlarından Uo yu aktif edip şifre belirtmeyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SEPHIROTH Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 selamlar arkadaslar, 6 yılı gecen sure boyunca www.mix.gen.tr ve devamında da yeni olusumumuz olan www.oyuncuyuz.com bunyesınde altyapı sorumlusuyum. tum hızmetlerımıze dair sunucuların ve sıstemlerın teknık yonetımı, guncellenmesı yanında odullu lan turnuvalarının da organızasyonunda benzer gorevlere sahıbım. 1997 yılından berı SEPHIROTH oyuncu nıckımı dahıl oldugum team fortress klanı olan MAXIMUM klanının tagıyla bırlestırıp maxSEPHIROTH seklınde kullanmaktayım. baska sanal topluluklarda ısımlerının ıcınde sephıroth kelımesı gecen baska ınsanlarla karıstırılmamam adına bu mesajı yazıyorum. Resmı gayrıresmı yukarıda acıkladıgım ıkı organızasyon dısında herhangı bır toplulukla bagım yoktur. Patıcık gorevlılerınden Silphatos acıklamlarımı teyıt edebılecek sevıyede benı tanıyan bır arkadastır. Iyı oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRa said: bucs korsan adası değil mi Bucs korsan adası evet, Moongate'den gidebilirsin. Ama bana ters diyorsan dediğimiz gibi Shrine'ları kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRa said: bucs korsan adası değil mi hacı vikinglere kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 SEPHIROTH odhinn teyid etti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hallederim birşekilde yazdığımada page attığımada pişman oldum zaten aquilla sende her konuda yırtık dondan çıkma karşıma adamın sinirini bozuyorsun abuk subuk konuşarak babanın oğlumuyum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 birader sinir bozan sensin, 5 yasinda cocuk gibi o ne bu e , sacma sapan sorular soruyosun, ac oku, bi de verilen cevaplari begenmiyosun, ac oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRA kızma arasıra boyle matrak geçiyoz birbirimizle aquila iyi adamdır çirkeftir biraz ama iyi adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[Odhinn] Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Tamam boş verin tartışmayı, kırmayın birbirinizi. RRa page attığına asla pişman olma, biz zaten oyun içinde bir sorun olduğunda yardım etmek için varız. Ama olan şeyleri de size söylüyoruz. En yakın Shrine Compassion olacaktır ama eğer orası uzak gidemem derseniz Bucs daki ankhı kullanmanız gerekecek. ya da belki Compassion'un olduğu yeri marklayan bir büyücü de size yardımcı olabilir çünkü orda taming kasanlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 necmi said: RRA kızma arasıra boyle matrak geçiyoz birbirimizle aquila iyi adamdır çirkeftir biraz ama iyi adamdır sen kimsin arkadasim? kime cirkef diyosun? agzini topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 RRA nekadar ankh varsa sana marklıcam dungeon içi olmaz ama girişlerini bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aquila said: necmi said: RRA kızma arasıra boyle matrak geçiyoz birbirimizle aquila iyi adamdır çirkeftir biraz ama iyi adamdır sen kimsin arkadasim? kime cirkef diyosun? agzini topla. *ehem klavye kavgası başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sinirimi bozanlari hiç sevmem ama benim yüzümden kavga eden 2 adamı görmeyi hiç sevmem görürsem ikisinede dalarım :) bi char yapamadim tam karar verdim skilli kasamadim ona sinirim bozuldu benim abuk subuk sorularım ki çoğu soru değildir dert yanmam ondandır. gerilmeyin sakın ben yatıyorum iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 başlattın kavgayı kaç tabi:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 necmi said: aquila said: necmi said: RRA kızma arasıra boyle matrak geçiyoz birbirimizle aquila iyi adamdır çirkeftir biraz ama iyi adamdır sen kimsin arkadasim? kime cirkef diyosun? agzini topla. *ehem klavye kavgası başlar* tanistigmizi zannetmiyorum, cirkef gibi cirkin bi laf ediyosun, sonra boyle salak bisey yaziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bi de kafe basmaca olsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 adres ver arkadaşım adres ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 söyleyin o RRA mıdır nedir akıllı olsun akllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar