asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 said: This update does not need to be applied. It requires a version of "Launcher.exe" older than 2.1.1.1361, but you already have version 2.1.1.1361. launchera tıklayınca bir update yapıyor ve şu mesaj çıkıyor. direk wow.exe den girersem de patch required diyip yine bu mesajı çıkarıyor. nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 repair'e başladık hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 launchere sağ klik, yönetici olarak çalştır sorun çözülür. Muhtemelen vista kullanıyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 repair ettik düzeldi ya :D evet vista :D alışamadım hala yeni geçtim, direk win7 ye mi geçsem diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomorerogues Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ondada aynı sorun oluyor, yönetici olarak çalıştır her derde deva ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar