Valium_Corte Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ya bu arabaya konulacak en iyi modifiye ne olur neler yapabilim sonucda ne olur fabrika cıkımı kac HP yardım ederseniz arabayi coook seviyorum ama araba hakkında hic bir bilgim yok lutfne yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Evo VI GSR General specifications Country of origin Japan Years of production 1999 - 2001 Numbers built 2500 (all EVO VI variants) Body design N/A Weight 1360 kg / 2998.3 lbs Drivetrain Engine 4G63 Straight 4 Engine location Front, transversely mounted Displacement 1.997 liter / 121.9 cu in Valvetrain 4 valves/cylinder, DOHC Fuel feed Fuel injection Aspiration Turbo Gearbox 5 Speed Manual Drive All wheel drive Performance figures Power 276 bhp / 205.9 kW @ 6500 rpm BHP/Liter 138.2 Torque 380 Nm / 280.3 ft lbs @ 3000 rpm Power to weight ratio 0.20 bhp/kg Top Speed N/A 0-60 mph Acceleration 4.80 s http://www.ultimatecarpage.com/frame.mv?file=car.mv&num=385 'sayfasindan alintidir' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bu araca uygulanacaklar saymakla bitmez onemli olan butcedir,hava filtresi,egzost,blow off,turbo timer,forged pistonlar,benzin basınc regulatorunun degisimi , turbonun degismesi,daha buyuk intercoolerisilikon hortumlar,turbo basıncının artırılması,sanzumanin disli oranlarinin surus amacina gore ayarlanmasi,ecunun remaplenmesi,arabanin elde edecegin gucte stabil calismasi icin motordaki cogu parcanin elden gecmesi,elde ettigin gucu yere basmak icin suspansiyonda degisiklikler ve bence en önemlisi aracı en ii sekilde DURDURMAK icin fren sisteminin degisimi daha buyuk diskler ve daha yazamadigim bilmedigim onlarca degisiklik.. cok para,zaman,emek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valium_Corte Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Sagolun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar