Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 2 veya 3 sim card takabilecegim bi telefon almayi dusunuyorum. bikac tane orj. samsung bir suru de cin yapimi 'iphone replica' ve turevlerinden buldum. bunlar hakkinda bi fikri olan var mi? bu cakma iphonelardan alsam 2 gun sonra elimde patlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 samsungunkiler guzel. hem annem hemde dedem kullanıo şimdiye kadar hiçbi problemleri olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 samsung kaliteli. ama d880 alma onların ikinci hattında ses problemi var. 3 hat takabileceğin tek telefon general mobile da var sanırım. general mobile ın telefonları da fena değil kalite olarak. ben kullanıyorum yamugunu gormedim ses kalitesi falan iyi. ama her modeli aynı degildir. araştırmak lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Acikcasi ben de samsunglara bakiyodum ama sonra bu cakma iphonelari gorunce kararsiz kaldim. ben bu cinlileri biraz daha arastirip oyle karar vereyim en iyisi yorumlar icin sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 cakmalardan alacaksan general mobile al derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Babam çakma iphone kullanıyo ben normalini. Dizayn olarak nerdeyse aynılar yani. Menüler çok benziyo, ilaveten yandan çıkan anteni var onunkinde tv izleye biliyo :D Ama ekrana dokunurken stylus lazım bence çakma iphone'a çünkü baya zorlandım ben kendiminkine göre onda yazarken. Normal iphonedan kalınlık olarak biraz fazla ve daha ağır ama fiyatına göre çok güzel telefon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 nerden almis acaba baban biliyo musun? babikenshop diye bi yerden bakiyodum da ucuza alayim derken bi de dolandirilmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar