ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Fullmetal alchemist i okumak istiyorum anime bitti. Türkçe olsun istiyorum ama.Site olarakta olur dosya olarakta. elinde olan varsa falan özel mesaj atarsa sevinirim mailimi veririm oraya yollarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://mangahelpers.com/m/fullmetal-alchemist/scanlations/?lang=tr Fullmetalın animesi devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Türk çevirileri genellikle Japonca-Türkçe değilde, Japonca-> İngilizce -> Türkçe biçiminde ingilizceden çevirme oldugu icin ingilizce okursan daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 www.mangaturk.com var.iyidir ben ordan okuyorum genelde gerçi okumadan cevap vermişim :P fma nın 60 bölümü felan çevrilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Neden "okuya bileceğim" ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar