Beyt Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 amaçlı bir program arıyorum.Elimde baya bir sayfa döküman var bilgisayar ortamına aktarılması gereken.Elle yazılanlar haricindekileri direk taratıp MS worde atayım diyorum.Var mı bildiğiniz,güzel,kullanışlı bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 türkçe uyumlusu çok yok bunun. gavur versiyonları da çok verimli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 http://finereader.abbyy.com/?gclid=CKqc4JOEgJ4CFYyD3godyyMzpg trial versiyonu isini gorur sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abbyy +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Tamam akşam yükleyim bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 xenon lider değil mi bu konuda ya? abby fln demişsiniz ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Finereader iyidir. Son versiyonunu bilmiyorum ama benim kullandığımda siyah beyaz taramalarda daha iyi sonuç veriyordu. Renklilerde kaliteye göre yazı kısımlarını resim olarak algılayabiliyor. Bir de metne çevirmeye başlamadan önce çevirme dilini Türkçe yapmayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 FineReader(tu)Teşekkür ettim terazinize çifter çifter rep puanı ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bende bitirme projesini yaparkene abbyyyyyy ı kullanmıştım gayet iyi sonuç almıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abby iyidir ya, misal belli bir kişinin tanınmayan yazı stili ile (el yazısı vs) çalışıyorsan bu harf buna denk gelir bu harf diğerine diye recognition yaratıyosun harflerle. tüm harfleri tanıttıktan sonra (kelime kelime de tanıtılabiliyor, kavram olarak el yazısı, bileşik yazı için) abby kalanı kendisi hallediyor. yararlı bir program... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bu arada aradığın programlar için keyword yanılmıyorsam "OCR" olmalı. Yani bu işi yapan programlara verilen genel ad olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 calimero said: abby iyidir ya, misal belli bir kişinin tanınmayan yazı stili ile (el yazısı vs) çalışıyorsan bu harf buna denk gelir bu harf diğerine diye recognition yaratıyosun harflerle. tüm harfleri tanıttıktan sonra (kelime kelime de tanıtılabiliyor, kavram olarak el yazısı, bileşik yazı için) abby kalanı kendisi hallediyor. yararlı bir program... çirkin yazıları da tanıyabiliyor mu?? tarayıp koyamayacağım şimdi ama el yazım şu kıvamda.. http://onthepharm.net/media/2007/script6.png ya da biraz daha kötü.. karar vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abbyy en iyisi piyasadaki rahatlikla soyleyebilirim, lisansli versiyonlarini kullaniyoruz gerek API lari gerekse desktop versiyonlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar