Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardim pls..


Osiris_Quidam

Öne çıkan mesajlar

www.camelot-europe.com adresinde sol taraftaki menu'de Account kısmı var.. Oradan aktif hale getirebilirsin veya oyunu çalıştırdığın zaman login penceresinde new account diye bir düğme var ona basarsan o seni otomatik olarak account aktivasyon sayfasına götürür.

Orada gerekli yerleri doldurduğun anda accountun aktif hale gelir. Daha sonra hesabın ile ilgili bilgilere ulaşmak istediğinde yukarıda vermiş olduğum adresten hesap bilgilerine ulaşabilir ve istediğin değişiklikleri yapabilirsin.

Unutmaman ve dikkat etmen gereken şey 2 ayrı şifren olduğu.. Birincisi Subscription şifren.. Bu şifre senin tüm hesap bilgilerine ulaşman için kullandığın şifre.. Bu şifre değiştirilemez. Bir kere assign edildikten sonra hiçbir şekilde değiştiremiyorsun o nedenle kimsenin görmeyeceği veya ele geçiremiyeceği bir yerde saklaman önemli.. Bu şifre ile log olduğun zaman subscription sayfasına oyun şifren olan 2. şifreyi değiştirebilirsin istediğin kadar..

Subscription şifrenin birisinin eline geçmesi durumunda karakterlerine vs. istediğini yapabilir sende GOA'dan veya Mythic'den hiçbirşey talep edemezsin account'un patlar..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...