Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çift İşlemci

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

ya zaten bir monitörden fazlası lazımsa pixel mixel değil, alan lazımdır çalışan insana. tanıdığım iki tane insan var, biri montaj yapıyor, iki monitörü tek bir monitör gibi kullanabildiğinden up uzuuun bir timeline üzerinde çalışma imkanı oluyor. bir diğeri de broker, aynı anda birden fazla borsayı takip edip, bir yerde işlem yaparken diğerindekileri kaçırmamaya çalışıyor, yani iki tip kullanımı da özel durumlar için geçerli olan şeyler. 3d oyun oynamak için değil .)[signature][hline]Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ben daha çok ileride yeni çıkacak işlemcilere karşı bir savaş açmayı planladıgım için bu tip bir girişmdi bulundum..
ancak 6ghz de hiç fena olmaz yani...[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Sosyal ağlarda paylaş

hayır yakalıyamazsın.bu intelin hazırladığı mimarinin bir eksikliğinden iler gelen bi sorun sanırım.hiç bir zaman bir işlemciye al bu process'in şu kadarını sen yap.şu kadarınıda sen yap diyemmiyosun.yani diyebiliyosunda onu bölen daha high level ve en az bunlar kadar hızlı bi application lazım.yani bi CPU desteği olarak gelmiyo.Sırf bu yüzden distrubuted computing'de ve neural networklerde kısa süreli işlemlerde sorun yaşıyolarmış.(son cümlede bizim infrastructure uzmanının yalancısıyım.)

ama merak etmetyin 64 bit'de bu sorunlar halledilecek.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...