riglous Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Hicbir yerde kalmamis bunlardan. Elinde olup da hala calisir durumda tutan, satmak isteyen var mi? Diskman boyutunda, kulaklikla dinlenebilecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sony nin vardı da nerede onu bulmak sorun, bulursam yazayım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 discman? vcd? Gecen yüzyılda vardı sanki boyle birseyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 lgs'ye hazılanırken vardı bende bundan kırıldı diye çok üzülmüştüm :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 asagidaki linkllerde epey model var bi incele isine yarar belki gittigidiyor sahibinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 vcd çalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Hehe, dogru soyluyosun, anlatim bozuklugu olmus.. Yardim eden arkadaslara tesekkurler. Yeni dunya duzenine alisamayacagim galiba (adamlar parayi aldilar, kargoyu yollamiyorlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 VHS çalan walkman istemiyo iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar