Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mekan konusunda yardım

Lucky Strike

Öne çıkan mesajlar

Sevgili patiler,malum iş güç yüzünden sevgilimden uzakta ikamet etmekteyim,bu haftasonu doğumgünün kutlamak için istanbul'a gidicem.İstanbul'u pek iyi tanımadğımı için,Taksim ve çevresinde beraber içkimizi yudumlayabileceğimiz,güzel müzikler (rock,alternative,jazz) tarzı olur,bir yer var mı tavsiye edebileceğiniz?Uçan ev'e gitmiştik,balans dedi bi arkadaş,ama konser şekli var galiba haftasonu oradada.Yardımlarınız bekliyorum(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

uçan evi beğendiysen eğer hmm,daha iyileri var ben baya böyle leb-i derya önericektim ama.standartımız uçan ev ise,

-jolly joker olabilir fekat konser programına bak.dandik birisi çıkıyosa boşa gitmeyin genelde 00 civarı başlar konser.
-kemancı olabilir.(sıraselvilere toptan bak)

eğer illa bar istyorum demezsen asmalımescitte süper yerler var,asmalıyı öneririm.

aklıma gelmişken ekliyim,tünel civarlarında meydandan tünele inerken solda kalıyor.mano ya da mono diye 1.katta biyer var süper biyer hele akşam falan şahane oluyor manzarası vs.orası süper olur böyle restaurant gibi düşün.balans tarzı biyer değil,yemek için uygun baya ama.tavsiye ederim manzarası müzikler ortam falan çok hoş.beni ilk arkadaşım götürmüştü çok beğenmiştim.

teşekkür ederim.nice mutlu senelre hep mutlu olun öptüm bay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...