rLx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 meraba, ra3 online oynayanlar toplansak bi maclar yapsak, ufak turnuvalar düzenlesek kendi aramızda eğlensek. Türkiye'de ra3 oynayanların bir platform'u yok görebildiğim kadarıyla, e oluşturalım falan. yok kimse oynamıyorsa mesajı görmezden gelin ;);) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yanı mp oynanacak oyun değil, hem dengesiz hem bayık. neyse oynamak istiyen oynasın tabi, bozmayım keyfinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yani nonstop ben de oynayamıyorum zaten ama arada bi keyifli oluyor. Sonuçta red alert yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ra 2 atak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ben oynuyorum tamgaz, dengesizlik sorunu birkaç patch ile giderildi 1v1 değilde 2v2 oyunları takip edin. arkanıza iyi bir dost edinin voice chat ile akın. ben patiden daha büyük potansiyel bekliyordum ama olmadı oyun ilk cıktıgında online denendi begenilmedi konu kapatıldı tekrar denemenizi isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 spompas said: ben oynuyorum tamgaz, dengesizlik sorunu birkaç patch ile giderildi 1v1 değilde 2v2 oyunları takip edin. arkanıza iyi bir dost edinin voice chat ile akın. ben patiden daha büyük potansiyel bekliyordum ama olmadı oyun ilk cıktıgında online denendi begenilmedi konu kapatıldı tekrar denemenizi isterim. ben de ılk cıktıgında bi yokladım, şimdi tekrar yokluyorum. Keyif aldım bi kaç gündür. Dengesizlik gozukmedi bana, herkes farklı nation alıyor zaten bi nationda yogunlasma goremedım. @madcat bayar baya ra2. tank spamla saldır ühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ne bilim lan çok özledim =( :D kiiiiirov reporting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kalbimizde yeri başka zaten :D arada net kafede kenklerle atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar