Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Güzel bir font buldum ama desteklemediği türkçe karakterler var yapmak istediğim şey (eğer mümkünse) desteklemediği türkçe karakterlerin yerine desteklediklerini koyarak en azından karakterleri görebilmek aksi halde soru işareti ya da boşluk çıkıyor. Yani atıyorum ş yi desteklemiyorsa yerine s yi koymak istiyorum. Bunu kolayca yapabileceğim bir program var mı ? Dosya uzantısı ttf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=font+editor&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=font+editor&fp=e547595f0b980e4a kullandığım yok da baya umut verici şurası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Fontographer programı sizin için upload ettim umarım işinize yarar Biraz eski sürümdür. Win 3,1 zamanlarından kalma. Hala kullanabilirsin. Bu program ile çok font editlemiştim grafikerlik zamanlarımda. 8-10 yıl öncesiydi en son kullanmışlığım... programda *.ttf fontu açar değişikliklerini yaptıktan sonra *.fog uzantılı olarak kaydedersin. Fog kaydettikten sonra yine file menüsünden Generate font yapar gerekli ayarları yaptıktan sonra istediğin tipte font oluşturabilirsin. özellikle ğşıöç gibi karakterlerde işe yarar. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 photoshop'ta bi tutosu vardı sanki bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 abi olaya gel daha 2 gün önce ihtiyacım oldu buna, ve bunu buldum. sonra baktım güzel program, ilaçlısını buldum :D yalnız biraz uzaksan bu konuya, acaip derecede karmaşık detayları vari aslında basit de neyse işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tşkler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar