Brigand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 demek sorun sadece bende değil, genel olarak bir kasperın sıçış sorunuymuş. @mokoko eset kurdum ben, avira kuracaktım ama bunun içinde kendi firewall'ı da var. benim için aslında virus o kadar önemli değil ya. sadece internete bağlanabilecek programları seçeyim, şu şu bağlansın diyim, bi program internete bağlanırken bana "izin vereyim mi babacım" diye sorsun program yeter. internete bağlanadıktan sonra virus girse de sorun yok, bilgi hırsızlığı yapamaz. esetin bu noktada firewallı kasperskydan bile güzel. eskiden kasperın da böyleydi de, adamlar iice bozmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kas10 dandik ya sorunluydu baya. ama onun yerine 2009 idi sanırım daha stabil olan onu indirip kullandığınız key ile aktifleştirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mum_Chamber said: ehehe orasi oyle de, birisi oturur on dakika bilgisayarina, sonra pisman olursun :P vermeyin abi bilgisayarlarınızı başkasına :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bu bir hata ve kaspersky bir patch üzerinde çalışıyor forumlarında bununla ilgili konular mevcut. Beta testerların ifadesi sorunun çözüldüğü yönünde. 1-2 gün içinde patch yayınlanacak update ile düzeltilecek. KIS/KAV 2010 aynı zamanda sistem derecelendirmesininde başarıyla tamamlanmasını engelliyor (win 7de). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bilemiyom beni kaybettiler. bir müşteri gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 2007/8/9 lisanslı kullanıcısıyım 2010 için windows 7 keyini kullanıyorum yinede kasperskyden başka bir IS yüklesem içim rahat etmezdi. Lisansa para vermediğin için doğal olarak müşteri olmuyorsun ve onların bir kaybı olmuyor. Aksi olsa çözüm arayıp bulurdun bir çırpıda silmezdin kasperskyi yanılıyor muyum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 seneye alacaktım ama basacaktım parasını adam gibi çalışsaydı bakma sen böyle dediime dfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=138476&st=120&start=120 Patch a yayınlandı said: Applies to Kaspersky Internet Security 2010 On November 16, 2009 Kaspersky Lab released patch “a” for CF2 Kaspersky Internet Security 2010. Patch “a” is automatically installed with databases updates for Kaspersky Internet Security 2010 version 736 (CF2). Fixed: problem of defining Windows 7 efficiency rating problem which resulted in freezing when switching between the Administrator’s account and other accounts under Windows XP problem of Outlook Express freezing upon the layout change under Windows XP error resulting in failure of nProtect Game Monitor used in some online games Improved: speed of rootkits scan under Quick Scan has been enhanced and number of the system resources necessary for the scan has been decreased. Installation: To install patch “a”, do the following: launch update of Kaspersky Internet Security 2010 once the updates are successfully installed, restart your computer after the system restart in the product interface open the Support window by clicking the Support link in the left bottom part of the product main window if the patch has been installed successfully, then letter “a” will appear in the version number of the application. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bence tam fixleyememişlerdir önyargı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ne durumda bu sorun düzelmiş midir merak ettim yoksa hala kasım kasım mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Tekrar yükledim şuan iyi gibi 2 gün oldu ama tam olsun diye bütün servislerini kapattım şuan sadece scan yapıp silmeye yarıyor, hertürlü monitoringi kapalı.2 günde değil baya sonra yavaşlatmaya başlamıştı makinemi o yüzden biraz daha bekleyip tekrar yazarım.Win XP bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar