Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Explorer yavaşladı (Win7). Ağdan bile klasörleri daha hızlı geziyorum

Brigand

Öne çıkan mesajlar

demek sorun sadece bende değil, genel olarak bir kasperın sıçış sorunuymuş.

@mokoko
eset kurdum ben, avira kuracaktım ama bunun içinde kendi firewall'ı da var.

benim için aslında virus o kadar önemli değil ya. sadece internete bağlanabilecek programları seçeyim, şu şu bağlansın diyim, bi program internete bağlanırken bana "izin vereyim mi babacım" diye sorsun program yeter. internete bağlanadıktan sonra virus girse de sorun yok, bilgi hırsızlığı yapamaz. esetin bu noktada firewallı kasperskydan bile güzel. eskiden kasperın da böyleydi de, adamlar iice bozmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bir hata ve kaspersky bir patch üzerinde çalışıyor forumlarında bununla ilgili konular mevcut. Beta testerların ifadesi sorunun çözüldüğü yönünde. 1-2 gün içinde patch yayınlanacak update ile düzeltilecek. KIS/KAV 2010 aynı zamanda sistem derecelendirmesininde başarıyla tamamlanmasını engelliyor (win 7de).
Sosyal ağlarda paylaş

2007/8/9 lisanslı kullanıcısıyım 2010 için windows 7 keyini kullanıyorum yinede kasperskyden başka bir IS yüklesem içim rahat etmezdi. Lisansa para vermediğin için doğal olarak müşteri olmuyorsun ve onların bir kaybı olmuyor. Aksi olsa çözüm arayıp bulurdun bir çırpıda silmezdin kasperskyi yanılıyor muyum :p
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=138476&st=120&start=120

Patch a yayınlandı

said:
Applies to Kaspersky Internet Security 2010

On November 16, 2009 Kaspersky Lab released patch “a” for CF2 Kaspersky Internet Security 2010.

Patch “a” is automatically installed with databases updates for Kaspersky Internet Security 2010 version 736 (CF2).

Fixed:

problem of defining Windows 7 efficiency rating
problem which resulted in freezing when switching between the Administrator’s account and other accounts under Windows XP
problem of Outlook Express freezing upon the layout change under Windows XP
error resulting in failure of nProtect Game Monitor used in some online games
Improved:

speed of rootkits scan under Quick Scan has been enhanced and number of the system resources necessary for the scan has been decreased.
Installation:

To install patch “a”, do the following:

launch update of Kaspersky Internet Security 2010
once the updates are successfully installed, restart your computer
after the system restart in the product interface open the Support window by clicking the Support link in the left bottom part of the product main window
if the patch has been installed successfully, then letter “a” will appear in the version number of the application.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...