spompas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=170711694676&ref=nf
spompas Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 said: VATAN MİLLET WATERLOO in cCcohn we trust! Grubumuza her girişinizde TEKBİR çekmeniz rica olunur. ATSIZ GİRİLMEZ! SOL AYAKLA GİRİLMEZ! SAĞ AYAKLA ÇIKILMAZ! Üşüyenler, kenardaki battaniyelerden almayı unutmasın! Paul is not dead.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Lexius said: ocaktan selam getirdim. Selamını şubata ileteceğim.
canola Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 85 senesinin haberi bu. düşün ben daha doğmamışım ama hatırlıyorum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 şunu bi türlü doğru okuyamayan o kadar çok insan var ki :D
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dolma bahçe sarayındamı ne yanlış duymadıysam eğer tv de resepsiyon gibi bişeydemi konserdemi anlamadım tam şarap ikram etti diye basmaya kalkmışlar mekanı alperenciler. lan amma denyo var memlekette kuran çarpsın. namaz kılmışlar mekanın kapısında. töbe yarabbim ya. lan dalganıza bakın kafanızmı güzel. bu memleketi bu saatten sonra atatürk yeniden dirilse kurtaramaz neyin tribindesiniz hala çözemedim.
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Lexius said: ocaktan selam getirdim. hjaahahah liverpool ülkü ocakları diye aratınca bu çıkıyor resimlerde lşsdjfsjgk
Öne çıkan mesajlar