Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Puan hesaplamayla ilgili bi site buldum da ne kadar doğrudur bilmiyorum. Şimdi bunun üstüne AÖBP mi eklenecek sadece? Belli oldu mu YGS puan barajı? http://www.matematikdersim.com/ygs-lgs-sbs-puan-hesaplama.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 3-5 soru yap geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yok be hocam o kadar değildir. ben işi şansa bırakmak istemiyorum. ne bilim 15 mat, 20 türkçe çözsem baraja ne kadar yaklaşırım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 35 net gibi bişi duydum ama hiç emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 geçersin abi barajı geçen sene aşagı çektiler bu sene daha da aşagıya çekicekler e türkçeden sosyalden 1. bölüm en az 20 şer tane yaparsın sadece okuyarak 3-5 de mat yapsan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 türkçe matematik sosyal 10ar tane yap geçersin ancak okadar netle biyere giremezsin. şimdi ygs 160 soru olacak ve sadece lise 1 konularından ibaret olacak. sen lise 1 konularını full çekerse %40 puan etkilieyecek ve 2. lisans yerleştirmede 5er adet soru yapsan devlete girebilirsin bu sistemin açıgını buldum böle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 yeni konu açmiyim 240 puan neye denk geliyodu bu sene neye denk gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 410 falan olur tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 soru olarak aşağı yukarı? ve sırf ilk bölüm mü olcak lise 1 zımbırtıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 ygs evet soru olarakta 160ta 100-110 arası ama +- 10 kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dersanede söledikleri şey 210 ile 233 puan arası bir puan olacağıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Verlure said: türkçe matematik sosyal 10ar tane yap geçersin ancak okadar netle biyere giremezsin. AÖ'ye girecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 AÖ'ye zaten herkes girio kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar