SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Alırım ben size içki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 6 gruptan biri : Vader sitelerinde yazıo dieri: orphaned land (doru yazdm umarm) dierleri bana kalsn :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bomba beklerken iki tane yalan çıktı ha:)yani yalan değilde ööle headliner bi grup değil..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Mortis, 31 Mart 2004 16:55 tarihinde demiş ki: In flames, dark tranquility, iced earth, cof, rotting christ, opeth bu gruplar olsa o 6 grup olarak... Rockthenations ın ismi The Metal Orgasm 2004 olarak değiştirilir herhalde :) bu gruplar gelırse bende ordayım :)[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 asıl bombalar onlar deil ztn ehehe[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hayatin yalan bitch :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 +18 olayı yoksa direk geliorum.şimdi iletişim bölümünden organizasyon'a mail attım sallayıp da cevap verirlerse iyice emin olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: HellHound, 02 Nisan 2004 17:51 tarihinde demiş ki: hayatin yalan bitch :P biliomsn bilmiorm ama dier 2 gelen şeyi bilsen öle demezsin ya[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Vader ve orphaned land ve suriyeli grup kesin gelio ayrıca grup sayısı 30 a çıkırlmş ve en aşa 1 veya 2 dev gelcekmiş motorhead ve alice cooper gelcek sölentilerine inanmayın denio[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 http://www.rockthenations.net/ ten baktım programda saatler yazmıyor bir günde 9 grup çıkacak ve 24 saat sürmeyeceği kesin. ( herkese 2 buçuk saat verilmedikçe ki sanmıyorum verileceğini ) acaba bilen var mı başka kaynaklardan öğrenen bu işin ne olacağını ? çadır olayına mı girecez napcaz bilelim de hazırlıklı olalım[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... [Bu mesaj Selocan tarafından 06 Nisan 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 çadır olayı yok, yani zaten mantıklı düşünüldüğünde venuenn yeri yetmez çadır atraksionuna soruşturmaya da gerek yok :) etraf otel vs.lerden fiyat alıolarmış falan filan şimdilik[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya ben oraya 3 gün nası gelip giderim karşıdan bee..1 günlük gitsem de haz vermez :) gitsek de biletler daha çıkmadı tek günlük bilet[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 şahsen ben bu olayı düzenleyen birinden alıorm bu bilgileri ne kadar güvenlr oldunu siz düşünün ne diim[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bugün arkadaşımla konuştum en büyük sorunumuz yemek, içmek gibi olaylara feci para bayılmamız olucak. rtn1 e giden arkadaşımın sölediğine göre içeri hiç bi yiyecek alınmıomuş we milletin çantası kontrol ediliomuş yiyecek olmasın die. orda satılan yemekten bir porsiyon yendiğinde de adam başı 12 milyona denk geliomuş. e oha en büyük derdimiz bu şu an[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 çantası aransa gene ii resmen kapıda taciz ediolr seni oranı buranı ellio adamlar cüzdanımın bozuk para kısmına kadar baktı ! yemek sorun eet orası ölede o eelencede sorun olmasn artk :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 fotoğraf makinası falan sokmaya birşey diyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 diyorlar ama kız arkadaşınla gidersen kız arkadaşın çantasına koysun.(ben kendimden biliyorum) kızların çantalarına çok bakmıyolar,ama erkekleri nerdeyse havaya kaldırıp sallıyolar:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ohooo tek gün fiyatını sordum sitede iletişimden 45 milyon haziran ortasında çıkıcak dendi.Oha şimdi alsam 60 milyon 3 gün.ama 3 gün git gel yapılmaz ki :(([signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 14 hazirnda tek günlkler satışa çıkçak[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 06 Nisan 2004 22:14 tarihinde demiş ki: çantası aransa gene ii resmen kapıda taciz ediolr seni oranı buranı ellio adamlar cüzdanımın bozuk para kısmına kadar baktı ! yemek sorun eet orası ölede o eelencede sorun olmasn artk :) yok abi bu yemek olayına bi çözüm bulmak lazım adam başı 12milyon werilmez. orda en az 2 öğün yemek yersin hergün. 12milyon x 2 x 3 = 72 milyon sırf yemek için 3 gün boyunca![signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 işte kız arkn filan warsa ona yüklencen artk :( yoksa cidden açlktan kuricaz ya ama belki geçen seneki gibi olmaz bellimi olr :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 gecen sene o kadar pahali degildi bi porsiyon falan... sadece sona dogru icecek bir sey kalmamasi vardi susuzluktan kuruoduk o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 walla bi 1 tane ile doymuodk :-/[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ha o ayri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 midemiz büyük warmı :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar