El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Lan yusufa "uzun saçlı" diye hitap edicek kadar alakasız insanların, futbol bölümünde işi ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Wishmaster said: Ha birbirimizin makatını elleyelim sene 2009 oldu diye.. ellemek istiyorsan elleyebildiğini elle. elleyenleri görüp NAPIYO LAN BUNLAR KİKİKİ 1999 da kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Holy said: Bundan sonra halı sahaya gelenlere yapıcam. Emrah ilk senden başlıyorum :P ZaugnaKhaldun said: lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kumbara mı bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 -Dark_Angel- said: Ben kim tanımamda sadece o uzun saçlının eli olabilir o asdasd. Kepçe mi arkadaşım ki oradan daldıracak Yusuf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 nobre de bildiğin hareket çekmiş ggfhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 BulletRide said: -Dark_Angel- said: Ben kim tanımamda sadece o uzun saçlının eli olabilir o asdasd. Kepçe mi arkadaşım ki oradan daldıracak Yusuf? Evet öylede o bi sağ el. Arkasındaki olamaz o yüzden ya "uzun saçlı" yada arkadaki adam. Ama arkadaki adam baya uzak. Ya uzun saçlının eli o yada adam kendi kıçını avuçlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 http://spor.ekolay.net/haber.asp?PID=2630&HaberID=659975 said: Fotoğrafta ’sahibi belli olmayan’ bir el, Ernst’in ’kaba eti’ni sıkıyordu. Ve spor servisi olarak bu hareketin sahibini bulduk: Ekrem Dağ... Ama Ekrem’in hareketi bir taciz değil. Avustralya doğumlu ve vatandaşı olan Ekrem, Alman oyucunun en iyi arkadaşı. Hatta Ekrem, Uğur İnceman, Fink ve Ernst tam bir kanka grubu. Ve durumu araştırdığımızda bu hareketin Almanya’da çok olağan bir durum olduğunu öğrendik. Yani Ekrem Dağ ve arkadaşları bunu hep yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 dendi mi bilmiyorum ama Fotoşok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 nobre olmalıydı o grupta **zaten varmş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Kiminse kimin, iyi götürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar