Gaap Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Microsoftun sitesinden setup indiremiyorum nedense (firewall program vs yüklü degil). Gittim en sonunda download.com dan indirdim setupını ancak. "You must be connected to internet to download msn" benzeri salak bi hata alıyorum (ve evet suanda paticige mesaj attıgıma göre internete baglı oldugum belli değil mi? hata kodu 0x8104000b Windows Xp sp3 kullanıyorum işin komik kısmı support.microsoft.com ada baglanamıyorum. ps: bu arada bilgisayarda virüs spyware vs olmadıgından %100 eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 komple sil sonra yukle yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Yeni format atıldı zatne hiçbirşey yüklü degildide. Farkettimki microsoft dısında avg dir kasperskydir vs dir onların sitelerinede giremiyorum. Makinada bir virüs/spyware var sanırsam. hijackthis denedim olmadı, trojan cleaner denedim olmadı, combofix olmadı simdi smitfraudfix deneyecegim. Virüs hakkında (su virüs olabilir su program temizler benzeri, fikr olan varsa paylaşırsa sevinirim). hosts dosyam normal (yani siteler ordan bloklanmamış) ancak microsoft.com ya hata veriyor yada google a dönüş yaptıgımda sanki google.com.tr yada google.com yerine google.co.uk den arama yapmışım gibi gözüküyor. avg ve kaspersky ile update te yapamıyorum. symantec filanda aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Birde şöyle bir olay oldu. Arşivimdeki eski bir kaspersky sürümünü update etmeden yükleyince makinam düzgün açıldı microsofttur avgdir sitelerien baglanabildim. Deneme amaçlı o eski kaspersky sürümnünü kaldırdıgımda sorunum tekrar başladı. ne olabilecegi hakkında bi fikri olan yok mu? Kaspersky nin eski sürümü düzeltince update ettim şuanda scanliyorumda. Asıl yapmak istedigim kaspersky virüsü silsin ardından kasperskyi sileyim virüste geri gelmesin (kaspersky cok kastırıyor makinayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar