Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux'ta UO T2A

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arattim forumlari falan biraz ama virtual machine kullanimi falan bok bok islere girismis millet. wine la acamaz miyim direk bu mereti yahu. ornek soru olarak soruyorum, gerci bunun ozel clientidir bokudur pusurudur olacak tabi free shardda oynadigim icin de, olabiliyor mu, kasmaya deger mi ubuntumla?
Mesaj tarihi:
http://joinfreesociety.blogspot.com/2008/06/play-ultima-online-in-linux-using-razor.html

razor u calistirmak icin iyi tutorial. wine a .net in fwyi caktiriyor.
Mesaj tarihi:
sonunda yaptim. hem de nasil yaptim yani ama yaptim. vallahi de billahi de yaptim. cok basit olarak net frameworkleri ubuntu icin kurdum, wine kullanarak razor u yukledim. yine winela uoyu da yukledim. patchi xpli bi pcde yapip program filesdan direk klasoru kendiminkinin ustune kopyaladim. ardindan razor acilinca port girisi olmuyordu; yilmadim. port girisi olsun diye wine regedit cakip last server a girecegim serveri yazdim. port olayi yazilablir oldu bu sefer, bi daha ip ve portu da oraya girdim. actim, sesler yoktu. olsun dedim, calissin baska bisey istemiyorum; calisti. yarin da usenmezsem ciddi bi tutorial tadinda sey yazicam.
  • Yeni Oluştur...