yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ddfdfdf yani ben olsam şimdi kontrol ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Böyle bu işler abi..Helal olsun hakkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 adamın birinin çükü düşmüş ölmüş diye anlatırlar seni, özeti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yav said: bence bi osbir çek gel yani ben olsam şimdi kontrol ederdim O zaman daha kötü abi soğuksa iyice soğucak.. Peki bi kıvanç tatlıtuğ ya da kenan imirzalıoğlu görünce için kıpır kıpır oluyo mu asdsafadfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 olm alıntı yapıp içine yazmadığım şeyleri koyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yav allah belanı versin libido düştü dedik ötmeze çevirdin ben niye galeyana geldim ki birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 var demek ki bişeyler bak galeyana geldi hemen ^_~ abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yav said: var demek ki bişeyler bak galeyana geldi hemen ^_~ abow kavgada söylenmez abi naaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 libidon iyice ayağa düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dostum neyse bırak bunları ikinci yazdığım mesaj gayet makul yav said: ille aşık olman gerekiyordur ve abaza değilsindir gayet doğal ve ideal bir davranış biçimi yani kızlarla durduk yere çıkasının gelmemesi sora dartanian girince araya koptu işte muabbet ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 O değilde şaka bi yana sorun yapma bence başka sorumluluklar girdi işin içine..Herşeyin sex olmadığını anladın.Beyninle ürolojik bölgenin yer değiştirdiği ergenlik dönemi çok geride kaldı..Bi kzıı beğenince hemen versin diye düşünmüyosun abaza değilsin. Adam gibi sevdiğin birini bulunca sorun kalmaz..Benim söylceiklerim bu kadar hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 abi bu mantıkla eskiden abazaydım bunu farketmek de acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 gerçek aşkı sakın arama, o seni bulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sana kız da vermezler artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masscador Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 faredir fare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 neyy!! libidosunu fare mi yemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Eskiden abaza değildin hacı sadece beyinle ürolojik bölgen yer değiştirmişti.Şimdi eskiy erlerine geri döndü.Bunu hepimiz yaşadık lan.Bi kız böyle şakasına sarılsın falan eli eliem değsin falan hep ereksiyon asdsadsaf Nereye hepimiz yaşadık lan 20 yaşındayım hala aynıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ben ne diyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masscador Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 meriç gibin asafsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Dartanian said: Bi kız böyle şakasına sarılsın falan eli eliem değsin falan hep ereksiyon asdsadsaf http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 İyi geceler beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 O değilde bu saatlerde bile libido düşükse psikoloğa git asdf.. Neyse bu sefer yattım gözlerim ağrıyo iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 benim de gözler yanıyo walla hadi ii geceler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 belki erkekler çekici gelmeye başlamıştır. (belkide armadillolar. ımmm pullu pullu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar