Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Libido Düşüşü

synorin

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar son zamanlarda çok kafama takılıyor.Bende bir libido düşüşü var nedenini bulamadım.Acaba tıp fakültesiyle birlikte yoğun çalışma bir de üzerine evin sorumluluğu sebep olmuş olabilir mi?Bildiğiniz kızlarla çıkmaya üşenen bir haldeyim ne kadar güzel olsa da.Ya da hava değişikliği midir?
İstanbul'un havası mı yaptı? Anlamadım ki
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

Ya arkadaşlar son zamanlarda çok kafama takılıyor.Bende bir libido düşüşü var nedenini bulamadım.Acaba tıp fakültesiyle birlikte yoğun çalışma bir de üzerine evin sorumluluğu sebep olmuş olabilir mi?Bildiğiniz kızlarla çıkmaya üşenen bir haldeyim ne kadar güzel olsa da.Ya da hava değişikliği midir?
synorin said:

Ya belki de büyümenin verdiği farklılık da olabilir.Belki insan bir süre sonra her güzel gördüğüyle çıkmak istemiyordur.Olabilir mi öyle bir şey?

burdan çıkıyo eheh
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

synorin said:

synorin said:

Ya belki de büyümenin verdiği farklılık da olabilir.Belki insan bir süre sonra her güzel gördüğüyle çıkmak istemiyordur.Olabilir mi öyle bir şey?

burdan çıkıyo eheh

dürüstlüğün bedeli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...