synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ya arkadaşlar son zamanlarda çok kafama takılıyor.Bende bir libido düşüşü var nedenini bulamadım.Acaba tıp fakültesiyle birlikte yoğun çalışma bir de üzerine evin sorumluluğu sebep olmuş olabilir mi?Bildiğiniz kızlarla çıkmaya üşenen bir haldeyim ne kadar güzel olsa da.Ya da hava değişikliği midir? İstanbul'un havası mı yaptı? Anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 a.k.a ötmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ille aşık olman gerekiyordur ve abaza değilsindir gayet doğal ve ideal bir davranış biçimi yani kızlarla durduk yere çıkasının gelmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 doğru kişileri bulursan öttürürler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 alacağınız olsun ötmüyoru kim çıkardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 öpüşmek yivranç geliyordur belki, tükmüklü tükmüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Ya belki de büyümenin verdiği farklılık da olabilir.Belki insan bir süre sonra her güzel gördüğüyle çıkmak istemiyordur.Olabilir mi öyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ben çıkarmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 havalar soğuk doğaldır. Kış uykusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 MADBOY said: öpüşmek yivranç geliyordur belki, tükmüklü tükmüklü. illa ağızdan mı öpmek lazım seçenek bol tükmüksüz bi yerden öper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 hee öyle tamam. arkadaşlar ben izah edeyim arkadaşın durumunu: "tıpta okuyorum, evim var, olgunum, ciddi ilişkiler arıyorum, teşekkürler." kitlenebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 dağ evi ve kankalar olmadan asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yav said: hee öyle tamam. arkadaşlar ben izah edeyim arkadaşın durumunu: "tıpta okuyorum, evim var, olgunum, ciddi ilişkiler arıyorum, teşekkürler." kitlenebilir :D abi git işine ya nirden çıkardın allasen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oteli olsa daha iyi prim yapardı ciddi ilişkiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 MADBOY said: öpüşmek yivranç geliyordur belki, tükmüklü tükmüklü. Ulan! =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 şap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 nileppezdel said: MADBOY said: öpüşmek yivranç geliyordur belki, tükmüklü tükmüklü. Ulan! =( ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 synorin said: Ya arkadaşlar son zamanlarda çok kafama takılıyor.Bende bir libido düşüşü var nedenini bulamadım.Acaba tıp fakültesiyle birlikte yoğun çalışma bir de üzerine evin sorumluluğu sebep olmuş olabilir mi?Bildiğiniz kızlarla çıkmaya üşenen bir haldeyim ne kadar güzel olsa da.Ya da hava değişikliği midir? İstanbul'un havası mı yaptı? Anlamadım ki synorin said: Ya belki de büyümenin verdiği farklılık da olabilir.Belki insan bir süre sonra her güzel gördüğüyle çıkmak istemiyordur.Olabilir mi öyle bir şey? burdan çıkıyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 MADBOY said: öpüşmek yivranç geliyordur belki, tükmüklü tükmüklü. sex pislestikce guzellesir. peter north Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 bayanlara duyurulur ciddi ilişki aramıyorum seviyesiz ilişki arayan varsa gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 jinekolog olacaksan bunlar iyi günlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Sevin birini ve sevişin bundan güzel bişey var mı İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 buldum buldum cemaatci mahalle yemeğine şap atıyor düzenli olarak böylece dünyevi zevklerden vazgeçeceksin ve bir süre sonra yeni arayışlara girceksin. tam o sırada gelcekler misafirliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yav said: synorin said: Ya arkadaşlar son zamanlarda çok kafama takılıyor.Bende bir libido düşüşü var nedenini bulamadım.Acaba tıp fakültesiyle birlikte yoğun çalışma bir de üzerine evin sorumluluğu sebep olmuş olabilir mi?Bildiğiniz kızlarla çıkmaya üşenen bir haldeyim ne kadar güzel olsa da.Ya da hava değişikliği midir? İstanbul'un havası mı yaptı? Anlamadım ki synorin said: Ya belki de büyümenin verdiği farklılık da olabilir.Belki insan bir süre sonra her güzel gördüğüyle çıkmak istemiyordur.Olabilir mi öyle bir şey? burdan çıkıyo eheh dürüstlüğün bedeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 aynı zamanda dürüst ve sadık uvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar