Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okko okkaladi hepimizi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neyse donduk memlekete

direk dondugumuzle ogrendikki okko denen marketler zincirinin sahibi kapatip kacmis.

bizede iyi bir meblag taktida kimisine 500-600 milyarlira takip kacmis kendileri

kanadaya gitti diyorlar, bulur getirirler umarim buyuk borclular
Mesaj tarihi:
500-600 bin tl'den daha fazla, ablamın sirketinin de alacagı var oradan biliyorum =) bankalara 10 milyon'a yakın, bir o kadar da tefecilere. leventteki şube kasadan 6 milyon tl çekip, kardeşiyle beraber kaçmış kanadaya.
Mesaj tarihi:
Merkez Şarküteri > All

Levent çapında en azından, orda yaşadığım seneler boyunca istediğim her şeyi tedarik ettim, bir aile işletiyor orayı, tanıdık yüzler falan. Hoştur tavsiye ederim.

Ayrıca borç da kitlemezler okko gibi küçük esnafa, bilakis veresiye bile çalışırlar.
Mesaj tarihi:
göztepedeydim istanbulda o yüzden okko tek olurdu. ha birde bir et reyonu vardıki ÜFFZFŞŞFJJ. gerçi sonradan http://www.dukkanistanbul.com/ keşfedince bıraktıydım okkonun etini.

dırayd stiik için yapabileceklerimin olasığı üzerinden kurulan kuantum olasılıklarında elyınların beni kaçırması bile var o derece.
Mesaj tarihi:
matama said:

neyse donduk memlekete

direk dondugumuzle ogrendikki okko denen marketler zincirinin sahibi kapatip kacmis.

bizede iyi bir meblag taktida kimisine 500-600 milyarlira takip kacmis kendileri

kanadaya gitti diyorlar, bulur getirirler umarim buyuk borclular

Geçmiş olsun,
Bu saatten sonra zor oguz cum, Astoria şubesi 3 milyon tl zarara soktu ve Muhsin Okuyucu yu böyle bir şey yapmaya itti sanırım, olan tedarikçilere ve personele oldu, zira maaşlarını almaları artık imkansız...
  • Yeni Oluştur...