matama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 neyse donduk memlekete direk dondugumuzle ogrendikki okko denen marketler zincirinin sahibi kapatip kacmis. bizede iyi bir meblag taktida kimisine 500-600 milyarlira takip kacmis kendileri kanadaya gitti diyorlar, bulur getirirler umarim buyuk borclular
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evet şu çok çeşitli şeyler satan zincir miydi ?
matama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ya iste okko varya market zinciri kendisi piyasaya bayag bir para takip kacmis biz orta seviyede kazik yedik kimileri 500-600 milyar yemis
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 500-600 bin tl'den daha fazla, ablamın sirketinin de alacagı var oradan biliyorum =) bankalara 10 milyon'a yakın, bir o kadar da tefecilere. leventteki şube kasadan 6 milyon tl çekip, kardeşiyle beraber kaçmış kanadaya.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ohannes. burada da vardı yau. dikkat etmedim hiç ne halde diye. yarın bakiim sdf.
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 allah allah ben de oxxo falan sandım mindfuck yaşadım ayaküstü
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 olmaz mı, çok hoş şeyler satıyolar hala hatta, böyle sessiz sakin kaliteli
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bakırköyde bi oxxo vardı kapandı Little Big açıldı yerine. Başka oxxo bilmiyorum. haa taksimde mi vardı
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Okko şarküteri zinciriydi, güzel kitlemişler. Küçük şirketlere saplaması üzücü, ama bankalara saplanmasının sonuna kadar arkasındayım.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 oha en sevdiğim marketti lan. istanbulda aldığım en güzel peyniri şarabı mezeyi falan burdan alırım. öf o peynirler. üzüldüm lan ben çok severdim okkoyu
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Merkez Şarküteri > All Levent çapında en azından, orda yaşadığım seneler boyunca istediğim her şeyi tedarik ettim, bir aile işletiyor orayı, tanıdık yüzler falan. Hoştur tavsiye ederim. Ayrıca borç da kitlemezler okko gibi küçük esnafa, bilakis veresiye bile çalışırlar.
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 göztepedeydim istanbulda o yüzden okko tek olurdu. ha birde bir et reyonu vardıki ÜFFZFŞŞFJJ. gerçi sonradan http://www.dukkanistanbul.com/ keşfedince bıraktıydım okkonun etini. dırayd stiik için yapabileceklerimin olasığı üzerinden kurulan kuantum olasılıklarında elyınların beni kaçırması bile var o derece.
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 matama said: neyse donduk memlekete direk dondugumuzle ogrendikki okko denen marketler zincirinin sahibi kapatip kacmis. bizede iyi bir meblag taktida kimisine 500-600 milyarlira takip kacmis kendileri kanadaya gitti diyorlar, bulur getirirler umarim buyuk borclular Geçmiş olsun, Bu saatten sonra zor oguz cum, Astoria şubesi 3 milyon tl zarara soktu ve Muhsin Okuyucu yu böyle bir şey yapmaya itti sanırım, olan tedarikçilere ve personele oldu, zira maaşlarını almaları artık imkansız...
Öne çıkan mesajlar