reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 uzun zamandır bilgisayar oyunları anlayışım 'dota' map i ile kısıtlı da hatırlıyorum ben gothic I ve II den epey zevk alıyordum ki o kadar bug olan bir oyundu o tarzda, guestler olan, fantastik, konulu ve single player oyun arıyorum. bilgisayarım p4 2.66ghz ve 768 ram ekran kartım da ati radeon 9250 aslında dragon age sanırım epey güzel ama torrentte 4gb dan aşağı bulamadım. 4gb dan fazlasını da tek seferde indirmiyor ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 elder scrolls oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 4gb'dan fazlasını tek seferde indirmeyen ne meraktan soruyorum? bahsettigin tarzda eski oyunlar tavsiye edebiliriz, yenileri hep 4gb üstünde. hack&slash seviyosan mesela 500mb'lık torchlight var, diablo 3'e ön harızlık gibi bişey. titan quest var. vanilla ve expansion, ikisi de 4gb altında. o da guzel hack&slash. rpg olarak divine divinity var. çok eski sayılmaz, ikincisi cıktı henuz yeni ama 4gb'tan buyuk. gerçek anlamda rpg'dir. daha cok onerebilirim de hangisi 4gb altında bilemiyorum, tek tek bakmaya da üsendim acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 oblivion oynanmaz ya o ekran kartıyla. gothic seviyorsan bunları da seversin, arx fatalis, deus ex, vampire bloodlines (bu da feci kasar gerçi), morrowind, kotor1-2, fable aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bu başliklara verilen cevaplar hep aynı bot falan mi ayarlansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Soru aynı olunca cevapların aynı olmasından dogal ne var ki eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 4gb den fazlasını tek seferde indirmiyorsa harddiskin fat32 olarak biçimlendirilmiştir. ntfs yapabilirsin formata gerek olmadan. http://support.microsoft.com/kb/307881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Cd- said: 4gb den fazlasını tek seferde indirmiyorsa harddiskin fat32 olarak biçimlendirilmiştir. ntfs yapabilirsin formata gerek olmadan. http://support.microsoft.com/kb/307881 bu iş uzun sürermi çok? bi de riskli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evt fat32 den dolayı öyle onu bi deniyim de 4gb sınırım olmazsa top 3 top 5 ne oynamalıyım peki dragon age çok tavsiye eder misiniz Trailer i çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 9250 ile 0.33 fps ile falan oynarsın dragon age, biraz overclock edersen belki 1.5fps falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 torchlight oynadım da çocuk oyunu gibi geldi diablo tadı alamadım fazla duruyor öyle diablo yükledim tekrar online gelin siz de hehe dragon age alıp deniycem bugün-yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Starwars KOTOR I&II Diablo II&LOD Arcanum İcewind DALE I&II Sacred Dungeon Siege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Mass Effect çalıştırır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar