Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 1.6 için half life gerekmiyor ki, 1.5 oynuyorsun sanırım. şu konuyu kitlememek için de kendimi zor tutuyorum nonsteam nedir abi 10$ bir şey, 2 paket sigara parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 eğer oynamak istiyorsanız kıyın paraya alın cs:s steamden takılın. hem paralı diye hileci, abuk subuk tipler de olmuyor. hile yapanların direk steam id si bulunduğu serverdan banlanıyor, modeme reset at bağlan olayı da işlemiyor böylece. ayrıca grafikleri falan da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bu arada ben cs 1.6 dan oynuyorum , halflife ıda kurdum. steam den oynuyorum half lifeım orjinal. ama genede hile yapiyo adamlar kimsede ellemiyo , ban falan hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 VAC'lı serverlarda oynamayı dene, Steam'de o kadar fazla hile yapan yoktu ama arada tek tük çıkabilir tabii şansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar