Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 verti-go said: Bu yöntemi denedim ama olmadı.msnmsgr_original.exe adlı ayrı bir dosya oluştu.Save dedikten sonra da açmaya çalışınca yine update istedi.Ne yapmam lazım acaba win 2000 modunda calistirinca oluyo yalniz plusla calismiyo cozemedim onuda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 anlamadım ben bişey. plusla çalışsın diye bu yöntemi yapmıştım, ama bi süre sonra yine de yenisini yükletti masaüstü bilg.de. notebookta hiç bişey yapmadım, bi ara yüklicem ulan!1 demişti, ama artık demiyo. eski sürüm de çalışıyo direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 beta kullanın. plus filan gayet çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu arada bu yontemi denedim oluyo ya. su an 8.5 kullanıyom catır catır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 +1 calisiyo bendede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar