Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Son 2 haftadır fazla giremiyorum foruma geldim bi baktım yörünge dışı dolmuş,ne oldu gene ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 4 oldu. çok büyük bir dört oldu forumda. bende anlamadım. önce kökiki gibi bişiydi sonra bi baktık dört zten orda millet kendi bırakmış yörüngeyi. bende heyecandan orta sehpayı yemişim farkında diilim öyle bir dört olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hmm..baya açıklayıcı oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 7den anlatırdım ama anlamazsın babuncore sabah sabah. iq çözünmemiştir daha bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 (tu)(td)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar