sharky Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 baglanabilrisin, elbetteki sorun cikar Micro$oft bu. interneti falan da dagitabilirsin.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Windows 2k var desktop, birde külüstür Winxp Home var laptop. Şimdi bir usb file transfer cable aldım. Driveri yükledim Pc-linq programını kurdum. İlk önce tabiki olmadı :D Programda local ve remote pencereler açılıo. Dosyaları görüorum geziorum hdd'de bilgisayarların. Yannız dosya transferi yok. 32k da felan kesilio sonra beklio salak gibi donuo program. Sonra sitesinden en son version programı indirdim (driver update yapmamışlar) Bu sefer sevgili win2k külüstür winxp home'dan yani laptopdan allahına kadar dosya çekebilio. Ama tersi olmuo. Cimri win2k dosya vermio usb porttan diğer bilgisayara. Şimdi win2k da usb'ye ulaşma izinleri felanmı var acep diye düşünüorum ?[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: fizban, 09 Temmuz 2004 16:25 tarihinde demiş ki: şimdi efenim bir network var, networkte windows 2000 server, windows 2000 client'lar var bi ton. windows 2k server'a giren bağlantı hub üzerinden tüm makinelere dağıtılıyor. ben makinelerin birine xp kursam bu windows 2k lara bağlanabilir miyim ? sorun çıkar mı ? internet dağıtrabilir miyim falan ? Fiz cim öncelikle xp makine'yi 2000 server'a (ki o domain controller'dır) tanıtman gerekiyo.yani "bak böle bi bilgisayar var.bu ciciii.bu arkadaş" diyeceksin.diyeceksinki kerberos onun kapıdan geçmesine izin versin.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar